Twee verslagen Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1

20200215 Dalto A1 - PKC A1

Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 – PKC/SWKGroep A1

Goedendag lezers, hoe kan ik een verslag maken van twee wedstrijden zonder dat jullie denken ‘hm is me even teveel’? Ik ga mijn best doen!
Laten we beginnen met de eerste wedstrijd, Dalto A1 – PKC A1. We hadden hard getraind en met veel plezier, dus we waren klaar om te vlammen. Zeker omdat we met onze vorige ontmoeting de kantjes er een beetje vanaf liepen. Het is gebeurd niets meer aan te doen, reken maar dat wij ze het dan nu zeker lastig gaan krijgen!

Na tien seconden hadden we al de voorsprong te pakken, maar kregen we het wel lastig door de verdedigende druk van PKC. Wij begonnen verdedigend uitstekend, PKC wist niet hoe ze hiermee om moest gaan. PKC herpakte zich naar een 5-7 voorsprong waar Dalto zich op tijd herpakte om de achterstand zo minimaal te maken (8-9).

Tot tien minuten in de tweede helft bleef het spannend, de stand was 14-14 dus het kon nog alle kanten opgaan. Het was PKC met elke keer een voorsprong op het scorebord, wat zeker geen probleem was. Kris liet nog even zijn aanvoerdersband zien en hij maakte rustig met nog één minuut te gaan de 21-20. Is dat klasse? Ja! Kon hij dat zonder zijn team? Nee, klasse samen gewerkt!
‘Als je 1 goal meer maakt dan de ander, dan win je.’

Niet denken dat dit al het einde is, blijf er gezellig bij!

Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 – SKF A1

Dalto A1- SKF A1 stond op het menu. Wat konden we daar nog van herinneren? In de uitwedstrijd 12-32 van gewonnen, 114 kansen, 92 kansen tegen, 7 keer bal verlies van de 75 keer. Oké oké, meer informatie ga ik niet geven aan de tegenstander. Na tien minuten spelen stonden we 6-2 voor, toen kwam het saaie gedeelte. We kregen moeite om te scoren maar verdedigend hielden we het wel dicht.

Neem een slokje drinken in de rust, geniet even van je rust maar daarna gas geven! (Rust 8-4)
Tweede helft ging van start en nog steeds hadden we best veel moeite met investeren. Zolang we winnen maakt het mij niet uit, want wie goed heeft opgelet; je hoeft maar één goal meer te scoren dan de tegenstander 😉.

Het bleef eigenlijk een minder leuke wedstrijd maar we bleven gelukkig wel scoren. Van 16-7 naar 18-9, van 18-9 naar eindstand van 19-9. Eens in de zoveel tijd heb je wel eens een minder leuke wedstrijd, maar ik heb er vertrouwen in dat het leuk wordt in Delft!
Trouwens bent u er nog? Geniet van uw dag!

Justin