Uitslag naamgeving Campus Utrecht

De naam van de nieuwe sportcampus in Utrecht is Traiectum geworden.
Een naam die ons lid Elmer Groot Hulze had bedacht en welke naam bij de laatste twintig was opgenomen, zie hieronder het eerdere bericht op deze site.

Ruim 60% van de uitgebrachte stemmen is naar Traiectum gegaan, waaronder naar verwachting ook veel stemmen van Dalto-leden en -sympathisanten.

Eerst nu blijkt ons dat er waarschijnlijk meerdere inzenders met deze winnende naam zijn geweest. In het persbericht is immers opgenomen dat de bedenker een vrouw is die de prijs aan VVU – deelnemer Campus – heeft gedoneerd. Er heeft dus kennelijk een loting plaatsgevonden die niet het voor Dalto gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Niet geschoten is altijd mis!
Wie niet waagt, wie niet wint!


14 oktober 2020

SportcampusUtrecht Traiectum Daltosite

Stem op de naam Traiectum en Dalto maakt kans op € 2.500,-!

De Gemeente Utrecht krijgt een sportcampus! De Utrechtse sportclubs FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht verenigen de krachten in deze Sportcampus. Of het nu gaat om de omgeving, de faciliteiten, de trainingen, het onderwijs of de innovaties, alles ademt er sportiviteit, gezondheid en vitaliteit uit.

Er is een prijsvraag uitgeschreven om een naam voor deze sportcampus te bedenken. Ruim 600 creatieve en originele namen zijn door de organisatie ontvangen.

De jury heeft hieruit 20 namen geselecteerd waarop tot 17 oktober a.s. kan worden gestemd.

Waarom dit op de DALTO-website?

Elmer Groot Hulze, een van onze leden (ook nog redelijk fanatiek FC Utrecht-supporter) heeft de naam Traiectum bedacht welke door de jury onder die geselecteerde 20 namen is opgenomen.

Mocht de naam Traiectum winnen en Elmer zou de € 2.500,- ontvangen, dan doneert hij deze € 2.500,- aan Dalto.

Een mooie kans om wat extra geld in deze rare tijden te genereren!

Ga om te stemmen voor 17 oktober naar: sportcampusutrecht.nl/#stemmen
(die pagina is zelfs geel/zwart!, een voorteken?)

Vraag je familieleden, buren, collega’s om ook te stemmen!