Verslag Dalto/Fysiotherapie Driebergen C1

Verslag van de wedstrijd tegen Oranje Wit

Om elf uur begon de wedstrijd tegen Oranje Wit uit Dordrecht. Voor de wedstrijd hadden we een goede bespreking gehad van Thijs. Patrick was er helaas niet bij, maar stuurde voor de wedstrijd wel een goede peptalk. Daardoor gingen we met een goed gevoel de wedstrijd in. Wij stonden op plek 3 en Oranje Wit op plek 8 in de competitie.

Dalto C1

We begonnen met de opstelling:

Verdediging: Dennis, Lysander, Dina & Lonneke.

Aanval: Tijme, Stijn, Floor & Zonne

Meteen kwam de 1-0 door een schot van Stijn. Na iets minder dan 10 minuten stond het 1-2. Iedereen dacht: hopelijk wordt het niet zo’n wedstrijd als vorige week tegen Sporting Delta (15-15). Maar al snel kwam ons antwoord. Tijme scoorde een doorloopbal en Floor een afstandsschot(3-3). Ondanks dat wij bleven scoren kon Oranje Wit mee blijven scoren. Na de 3-3 begonnen we een beetje meer in het spel te komen. We liepen uit naar 7-5 en later naar 10-6. We gingen met een stand van 12-6 de rust in. Iedereen zat tevreden in de kleedkamer. We kregen te horen dat we de doorloopballen beter moesten gaan verdedigen. Van de 6 tegengoals 4 doorloopballen.

Na de rust waren er een tijdje geen goals. Toen kwam Dennis met een doorloopbal en Tijme met een afstandsschot. Jesper kwam erin in voor Stijn en Nicole voor Dina. Jesper scoorde meteen 2 goals (18-8).Toen kwamen Stijn en Dina er weer in voor Lonneke en Tijme. Aan het einde nog een korte kans van Tijme en toen klonk het laatste fluitsignaal. Eindstand: 19-8.

Bij de nabespreking waren er allemaal blije gezichten te zien. Het was een wedstrijd waar we echt voor hadden gewerkt. Toen nog even de andere wedstrijden in de poule afwachten. Niet echt verrassende uitslagen.

Volgende week spelen we een belangrijke wedstrijd in Bennekom. DVO op plek nummer 2 en wij op plek 3. Wie zien we om 10:15 uur daar?

Stijn

Fysiotherapie Driebergen sponsor Daltoponsor Dalto C1