Verslag Dalto/Jumbo Van Veldhuizen A1

Dalto A1 speelt gelijk tegen DVO (17-17)

Daar staan we dan om 11.00 uur met zijn achten in het veld. Met de staf en de reserves op de bank, met het publiek op de tribunes. Wanneer de scheids fluit is het begonnen, de wedstrijd tegen de groen witten uit Bennekom.

We startten de wedstrijd met Linde, Manoek, Kris en Twan in de aanval. Het andere vak was Mirte, Lotte, Justin en Thijs R. De score werd door DVO geopend maar de aanval daarna stond het alweer gelijk. De eerste tien minuten ging het gelijk op. Het liep aan beide kanten wat stroef. DVO kwam wat beter in de wedstrijd en liep 5 minuten voor rust uit tot vier verschil. Na twee belangrijke doelpunten van Linde en Thijs R. gingen we met 9-11 de rust in.

Na rust kregen we meteen een doelpunt tegen omdat we niet stonden op te letten. Daarna bleven beide ploegen scoren, alleen het verschil bleef steeds twee doelpunten in het voordeel van DVO. Een kwartier voor tijd lukte het ons om gelijk te komen en we gingen er meteen over heen, 16-15, de eerste keer dat we voor stonden. Op dat moment kregen beide ploegen het lastig met scoren. Dat kwam door het goede verdedigen van beide ploegen maar ook door het niet afmaken van kansen van beide ploegen. Uiteindelijk was de eindstand 17-17.  Het was jammer dat we niet hebben gewonnen, maar we speelden een goede pot. We hadden zeker een puntje verdiend en hebben er ook hard voor gewerkt.

Aankomende zaterdag mogen we om 17.00 uur in Harderwijk tegen Unitas. We gaan er een mooie wedstrijd van maken en gaan uiteraard voor de winst. Kom ons aanmoedigen!

Twan