Verslag en foto’s Dalto/ALP Flex B1 – ZKV B1

Dalto/ALP Flex B1 - ZKV B1

Dalto tegen ZKV, de nummer drie tegen de nummer acht

De vorige wedstrijd werd door ons gewonnen met 9-48, maar de wedstrijden tegen een van de zwaksten zijn altijd het lastigst….. (al was dit toen niet echt te merken). ZKV ging de wedstrijd dus in zonder verwachtingen maar was klaar voor een verrassing.

Helaas voor ZKV bleek dat er niet in te zitten toen het meteen met 8-0 achterstond. Na een prima eerste helft met ontzettend veel onderscheppingen en mooie goals aan onze kant, een one-hander van Ivo achter de korf en ook Loeka die haar goaltjes meepakte, stond het in de rust 17-0. Een hele prestatie voor ons, alleen niet zo mooi voor ZKV .

Voor ons was vooral het doel om onze tegenstander op die nul te houden, wat helaas niet gelukt is. Na een paar fouten in mijn vak, kwam ZKV door drie stippen en een schot, toch nog op vier doelpunten. Maar ook wij bleven scoren en zo kwamen we op een uitslag van 35-4. Al met al dus een niet hele spannende pot, maar we konden wel lekker aan onze doelpunten werken, want er komen weer een paar spannende wedstrijden aan!!

We willen graag nog even Yoran en Loeka bedanken voor het meespelen!

Groetjes van Margot en Fenna