Verslag en foto’s Dalto/Hijnen Events 4 – Tempo 3

20190119 Dalto 4 - Tempo 3

Een verdiend ‘afscheid’

En daar is ie dan… nu dan toch voor de laatste keer in actie tegen Tempo 3. Vorige week was de uitspraak van Esther nog: “Als we volgende week weer verliezen dan ga ik nog een week door!” Een betere instelling kan je niet hebben. Gelukkig is het niet nodig.

Vooral aan de start van de wedstrijd waren we beter dan de tegenstander door een 9-2 stand. De doelpunten vielen niet gemakkelijk, maar het waren goed opgezette aanvallen. Verdedigend hielden we het dicht en hadden we snel weer balbezit.

Wat ons team kenmerkt is een sterke start met veel doelpunten en daarna ons dipje waardoor nu ook de tegenstander dichterbij kwam tot 9-7 voor rust en net na rust Tempo zelfs op voorsprong kwam (9-10). Deze achterstand bogen we snel om tot een 12-10 voorsprong. We bleven steeds met één of twee doelpunten op voorsprong.

Na tien minuten in de tweede helft hebben we drie Brouwers ingezet, waarbij broer en zus bij elkaar in het vak stonden. Zouden zij elkaar ook qua spel door en door kennen? Esther wist Rik in de aanval naadloos aan te spelen en tot scoren te brengen en in het andere vak door het inbrengen van een andere Brouwer, om tegen een twee meter lange heer te vangen, begon Milo te scoren.

Met nog 30 seconden op de klok en twee punten voorsprong gooide manlief van Esther de bal over de lijn voor een publiekswissel. Hard en moe gestreden verliet zij met bloemen het veld. Tot grote ‘schrik’ wist de tegenstander binnen enkele seconden nog te scoren en stonden we nog met één puntje voor en met deze eindstand van 21-20 hebben we de twee punten binnengehaald.

In deze pool staan we op de derde plaats en spelen zaterdag tegen de nr. 1 (DVO 3) zonder Esther, die heeft vanaf nu wat anders aan haar hoofd (lees buik). Het vierde is een mooi team met kwaliteiten en de wil om elke zaterdag voor de winst te gaan!

En natuurlijk ook ons (driemans) publiek bedankt zaterdag!

Marleen