Verslag en foto’s Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 – Fortuna A1

20191019 Dalto A1 - Fortuna A1

Afgelopen zaterdag stonden we er helemaal klaar voor. De kraker tussen de nummer 2 en 3 van de Hoofdklasse B. Na de overtuigende wedstrijd van vorige week waren we helemaal klaar om weer zo’n goeie pot op de mat te leggen.  Na een week goed getraind te hebben en de tegenstander tactisch geanalyseerd te hebben waren de spelers en het publiek klaar voor deze kraker.

We schoten ook net zoals vorige week weer goed uit de startblokken met een 4-1 voorsprong. Zo stoomden we als team door naar 10-5. Helaas verloren we net voor rust de concentratie en lieten we de tegenstander terugkomen tot 10-10. Toch konden we me met een voorsprong van twee punten de kleedkamer opzoeken, bij de stand 12-10. Net zoals in de wedstrijd tegen KCC stond de verdediging goed door veel druk te leggen op de tegenstander. We bleven aanvallend goeie aanvallen draaien en de bal viel met regelmaat door het mandje.

In de rust werd gezegd net zo te blijven spelen als in de eerste helft en het koppie d’r bij te houden. Na de rust bleven we Fortuna constant onder druk zetten en hielden we een voorsprong van één of twee doelpunten. Toch kreeg Fortuna zo richting het einde steeds meer hoop op een punt of misschien wel twee.  En zo gebeurde het ook, Fortuna kreeg laat in de wedstrijd de eerste voorsprong van de wedstrijd 21-22. Na een wissel in het aanvalsvak werd de late gelijkmaker aan onze kant geforceerd. Helaas scoorde Fortuna dan toch de winnende in een van de laatste minuten en kreeg Fortuna de twee punten die misschien niet verdiend waren.

Toch kunnen we als team terugkijken op een goeie en meeslepende wedstrijd. We zullen moeten proberen het resultaat naast ons neer te leggen en te focussen op de kraker tegen DVO op zaterdag 26 oktober op sportpark De Woerd in Driebergen.

Kjell