Verslag en foto’s Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 – Groen Geel A1

Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 - Groen Geel A1

Waar we vorige week maar vier doelpunten gemaakt hebben in de eerste helft van de wedstrijd tegen Unitas, kwamen we deze zaterdag toch iets beter uit de verf. Na de punten van vorige week hadden we er weer het volste vertrouwen in dat we ook deze zaterdag punten zouden halen. Zeker na de eerste veldhelft, toen we verloren hadden tegen Groen Geel, maar wel de oefenwedstrijd in de zaal wonnen. Maar ja, een oefenwedstrijd winnen, daar win je geen punten mee, gelukkig gaf het ons wel vertrouwen voor deze wedstrijd.

Door een geblesseerde Kris, Fleur die na haar verblijf in China weer terug was en Thijs R. die in Frankrijk zat, begonnen we de wedstrijd met de volgende vakken.

Verdediging: Justin, Twan, Mirte en Manoek;
Aanval: Thijs G., Nordin, Lotte en Linde.

De beginfase was zwak aan onze kant. Er zat weinig energie in ons spe, en ook nu hadden we moeite met scoren. Hierdoor kwamen we al gauw 1-3 achter. De energie kwam terug, maar de voorsprong voor Groen Geel hield bijna de gehele eerste helft aan. Gelukkig bracht onze scherp schietende Mirte (goed voor vijf doelpunten) ons weer in de wedstrijd en konden we aan het eind van de eerste helft op een voorsprong komen van 12-10.

De tweede helft zijn we eigenlijk niet meer in gevaar gekomen. Er werden nog een paar wissels uitgevoerd, zo hebben Roemer en Anne nog speelminuten gemaakt. Bedankt daarvoor!! Het verschil was telkens vier doelpunten in ons voordeel. Hierdoor hebben we de wedstrijd zakelijk uitgespeeld waardoor de eindstand 20-16 is geworden, de punten bleven in Driebergen! Aankomende zaterdag hopen we punten te pakken tegen KZ A1, waar we de eerste veldhelft aardig dik van verloren hebben. Daar hebben we het niet meer over, maar het is wel tijd voor een revanche.

Manoek