Verslag en foto’s Dalto/Jumbo Verberne A1 – Groen Geel A1

Dalto/Jumbo Verberne A1 - Groen Geel A1 25-18 (rust 11-11)

Na de goede en fijne overwinning op DVO een week terug moesten we ons deze week opmaken voor Groen Geel (regerend Nederlands kampioen). We hadden deze week goed en geconcentreerd getraind, dus we wisten zeker dat we er klaar voor waren.

Opstelling:
1e aanval: Jeremie, Thijs, Lies, Tessa;
1e verdediging: Joost, Mika (gelukkig op tijd weer beter), Paula, Linde K.

Zoals ik hierboven al had gezegd dat we er klaar voor waren, bleek al na minder dan 10 sec, we stonden gelijk 1-0 voor door een mooie doorloopbal van Tessa op aangeven van Jeremie. Maar Dalto A1 liet het niet bij 1-0 want de score liep zelfs op naar 4-0, mede door twee doelpunten van Mika. Maar Groen Geel liet zich niet gek maken en kwam door vier snelle doelpunten weer op gelijke hoogte.

Tot aan rust ging het steeds gelijk op, Dalto scoorde een punt en Groen Geel antwoordde direct met een goal. Zo gingen we de rust in met een tussenstand van 11-11.

De tweede helft begon, en net zoals in de eerste helft begonnen we goed. Paula die eindelijk lekker in de wedstrijd kwam te zitten, zorgde er mede voor dat we op een voorsprong kwamen van 16-12.

Met een voorsprong van vier doelpunten met nog ongeveer een kwartier te spelen, verwacht je wel dat dat uit te spelen is. Groen Geel dacht daar heel anders over en scoorde door stomme fouten aan onze kant drie doelpunten en kwam op 16-15. Daarna vielen de goals bijna maar aan één kant, gelukkig onze kant. Door afstandsschoten van de heren en een mooie goal van invalster Lotte stonden we ineens 25-18 voor. Dit was dan ook het einde van de wedstrijd. En oh ja na de wedstrijd baalde invaller Bram nog wel even omdat hij geen 100% rebounds had gepakt.

Wij willen de wissels & reserves bedanken en natuurlijk het fantastische publiek.

Thijs