Verslag en foto’s Dalto/Zhimble 3 – AKC 2

Dalto/Zhimble 3 - AKC 2

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen AKC 2 op het programma voor Dalto/Zhimble 3. Een wedstrijd tegen de laatste in de poule, moet gewonnen worden zou je zeggen. Al hadden we het uit erg lastig (16-17). Gelukkig was dat zaterdag niet het geval!

We schoten uit de startblokken, de aanvallen liepen lekker, met name Stefan en Elmer leken niet te kunnen missen en verdedigend hadden we het goed op orde. Na tien gespeelde minuten stond het maar liefst 11-2! Daarna liep de score wat terug, maar gelukkig kon AKC ook weinig de korf vinden. Met een voorsprong van 17-6 (met alleen maar herengoals, oeps) gingen we de rust in.

Ruime voorsprong natuurlijk, maar er was nog zeker ruimte voor verbetering. We kwamen niet heel goed de rust uit, dus de time-out was erg nodig. Hierna gingen we lekker door met waar we gebleven waren: scoren! Veel van deze vele doelpunten kwamen uit de handen van Mark, Conner en Stefan. Deze allemaal gaan bespreken duurt een beetje lang. Maar er zaten een aantal mooie aanvallen tussen die benoemd moeten worden (met in de tweede helft wel degelijk damesgoals):

-De aanval voordat ze gewisseld wordt scoort Paula eindelijk toch wel een keer… Lol;
-Rhodé schiet koelbloedig in de zoemer van de schotklok de bal door het mandje;
-Prachtige actie naar binnen van Jorn, die hij typisch ‘Jorns’ bovenhands neemt, helaas geen goal;
-Robin scoort na een pass van Conner vanuit het achterveld van het verdedigingsvak de 33e binnen;
-Conner doet nog een poging tot buzzerbeater met 1 hand en raakt zelfs nog de korf. Helaas geen goal.

En nog heel veel andere mooie doelpunten en wat bloks door Stefan en Rhodé waardoor we eindigen met een eindstand van 33-12!

Paula