2 verslagen, foto’s en video DeetosSnel – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

20200111, DeetosSnel - Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Rocky Rudo on fire 🔥

“Relight my fire”, uiteraard de disco remix, knalde door de boombox van een opgepimpte glimmende gouden Volkswagen Golf GTI. De met diamant versierde velgen spinden in het rond terwijl het zwarte rubber over het asfalt zoefde en rookwolken deed opstijgen. Achter het stuur en in de met luipaard beklede kuipstoelen zat met een grote glimlach: Rudo Schulting. Gehuld in trainingspak, zwarte zonnebril, bling-bling en veel te grote ketting met peace-teken ☮️ om zijn nek. Het licht van een koplamp weerkaatste in zijn gouden tand.

Zou hij zo naar huis zijn gereden? Met de wedstrijdbal en twee punten op de achterbank, wellicht nog wat giechelende meiden, kroelend door zijn haar. Want het mag als je “the Boss” bent in een wedstrijd! Wat was hij aan het “rocken” en speelde de wedstrijd van zijn leven, zo eentje inderdaad waarover je droomt. Waarin alles lukt, dat je gewoon weet, zodra die bal jouw vingertoppen verlaat, in die milliseconde, dat ‘ie zit. Rudo tartte alle wetten, het onmogelijke. In slowmotion zijn alle goals zelfs nog mooier en maakt de zwaartekracht een diepe buiging. De geel-blauw geblokte bal blijft net zo lang spinnen in de lucht, totdat Schulting zegt dat het genoeg is.
Als een grootmeester zet hij zijn tegenstander schaakmat en met een schotpercentage waarbij je bijna aandelen Dalto zou gaan kopen.

Later wordt dit een mooi verhaal voor zijn kinderen en kleinkinderen bij de open haard. Hoe het allemaal begon op een koude winterdag in januari 2020… Al moeten we het nog wel even hebben over een goede artiestennaam; Rudo Schulting is nog niet sexy genoeg, of we moeten het standaard op zijn Amerikaans uitgaan spreken; Rudoe Skullting. ‘Rocky Rudo’ klinkt ook nog wel lekker swingend of ‘Rudo the skull💀 ’ die zaait dood en verderf. Mmm, iets te eng voor bij het haardvuur, maar daar komen we wel uit.

AvdP


Verslag op de site van DeetosSnel:
“DeetosSnel verliest wederom van Dalto”


Eerste helft en pauzespel (met onze Stijn uit de C1 als winnaar!)

Tweede helft

De video