Verslag, foto’s en filmpje Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1

Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 - Oranje Wit A1

Laatste wedstrijd van het zaalseizoen? Jammer genoeg wel. We hadden nog wat te hopen, want als AVO zou winnen van DOS’46 zouden wij in de play-offs staan. Maar dan moesten wij wel winnen van Oranje Wit. Snapt u het nog? Ik ook niet, laten we het maar hebben over onze wedstrijd!

We begonnen in de aanval met Manoek, Fleur, Thijs G en Justin. In de verdediging begonnen Linde, Lotte, Thijs R en Twan. Al snel stonden wij 3-0 voor (Jantje!!). Leuke start, maar het ging nog beter, want binnen tien minuutjes stonden we alweer 8-0 voor. We scoorden gemakkelijk en door de verdedigende druk kon Oranje Wit niet scoren. Eerste helft ging ons gemakkelijk af. We gingen rusten met 13-6.

In de rust werd besproken dat we in cirkel 1 moesten blijven en niets meer tegen de scheids zeggen. We moesten onze kop verdedigend erbij houden en aanvallend gewoon doorgaan!

Tweede helft ging van start. Krijgen we dan weer zo’n mooie start? Ja! 23-7 mooie start! We gingen maar wat leuke dingen doen voor ons eigen publiek en ja, wat moet ik nou nog zeggen van de tweede helft… 25-10, 31-10 einde.

Het was een leuk zaalseizoen, veel gelachen en hard getraind! U bedankt dat u kwam kijken!
Ik vind dat we grote stappen hebben gezet, individueel maar ook als één team. Het is nog niet klaar, want buiten staat er ook nog wat leuks te wachten. We staan vijfde met negen punten en de nummer 2,3 en 4 hebben tien punten.

Zie ik jullie weer op het veld?

Justin