Verslag TOP/Solar Compleet A1 – Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1

Afgelopen zaterdag mochten we dan eindelijk onze eerste zaalwedstrijd spelen. Op de planning stond TOP. Eerder op het veld hadden we al een keer tegen TOP gespeeld, toen was de uitslag 20-20. Iedereen wilde natuurlijk winnen, dus gingen we allemaal scherp de wedstrijd in.

We begonnen de wedstrijd met Carel en Justin op de bank. Justin was de eerste wedstrijd geschorst en Carel is nog aan het herstellen van een enkelblessure. Omdat twee van de vijf heren niet konden spelen, kwam Twan uit de A2 ons versterken.

We begonnen de wedstrijd met een mooie 0-5 voorsprong. Na 12 minuten scoorde TOP pas hun eerste goal, maar wij wisten erna nog even snel twee doelpunten te scoren en kwamen zo op een voorsprong van 1-7. We hebben de hele wedstrijd met minimaal vier doelpunten voorgestaan, maar we wilden het gat natuurlijk zo groot mogelijk maken. We gingen de rust in met 7-13, een prima stand, maar we moesten dit volhouden en TOP niet terug in de wedstrijd laten komen. Het begin van de tweede helft lieten we een paar doelpunten door, maar we kwamen al snel terug. Kris was lekker veel ballen erin aan het schieten, Mirte gooide nog een paar mooie one-handers erin en Joël schoot heel veel raak. Zo stond het al snel 23-29. En met deze stand op het scorebord, floot de scheids af. Twan en Ruth ontzettend bedankt voor het meespelen!

Aankomende zaterdag spelen we om 16:00 uur thuis tegen Achilles A1, dus kom allemaal kijken want het wordt weer een leuke pot!

Ellen