Vier Dalto-spelers in RTC U15

20210928 Daltospelers In Selectie Oost U15

Het Regionaal Talenten Center U15 voor Midden Nederland startte dit jaar pas na de zomer. In eerste instantie met zeven ingeschreven Dalto-heren uit de B1, B2 en C1, helaas geen inschrijving bij de dames omdat er geen animo was en er maar weinig dames in aanmerking kwamen op basis van hun leeftijd.

Maandag 27 september trainde voor het eerst de definitieve selectie met elkaar, met hierin vier Dalto-heren, namelijk: Lysander, Sven en Tijme uit de B1 en Yari uit de C1. Samen met één dame van Nova, drie dames van MIA, vier dames van DVO, één heer van Reehorst ’45, één heer van MIA en twee heren van Fortissimo werkt deze groep toe naar het RTC toernooi op 20 oktober in Eindhoven. Dit toernooi is bepalend voor de poule indeling tijdens de korfbalchallenge in december. De korfbalchallenge is ook direct het eindpunt van deze RTC-jaargang, want in januari start de nieuwe selectie voor U15 met kinderen uit 2008 en 2009.

Wij wensen Lysander, Sven, Tijme en Yari veel plezier bij het RTC en hopen dat zij mooie wedstrijden tijdens de toernooien kunnen spelen. Een mooie ervaring om met andere toppers uit de regio te trainen en je krachten te meten tegen toppers uit andere regio’s.

Dalto wenst je veel succes!