Volgend seizoen: de basis telt

Voor volgend seizoen tellen we bij de senioren 59 mannen, ruim voldoende voor 9 teams. Maar helaas: bij de vrouwen blijven we onder de 40 steken. Waarvan een aantal deels afwezig zal zijn en anderen mogelijk niet op tijd speelfit. Ken jij misschien dames die het leuk zouden vinden om (weer) voor Dalto te gaan spelen? Meld het bij een van ons. Bij de B-jeugd is er een fiks gebrek aan mannen. Je begrijpt, er is genoeg werk als het gaat om de teamindeling.

Op dit moment heeft de invulling van trainer/coaches voor de jeugdteams en overige senioren prioriteit bij TC, JTC en BTZ. Onze topteams zijn belangrijk, maar de basis van de club telt minstens zo zwaar. Juist daarom is er beweging in alle categorieën en voor alle leeftijden.

Ook willen we volgende stappen maken met de begeleiding en opleiding van trainer/coaches, daarover binnenkort meer. Zoals we ook het item scouting gaan aanpakken, hiervoor hebben we twee enthousiaste en deskundige Dalto-ers op de korrel.

Nog een laatste aandachtspunt: we zitten mager in het aantal F- en E-kids. Er zijn inmiddels wat acties opgezet. Zo is Barbara al enkele weken bezig met het verzorgen van schoollessen, in aanloop naar het schoolkorfbaltoernooi. Ook willen we de follow-up van het toernooi beter organiseren. Iets voor jou?

Namens de Beleidsgroep Technische Zaken

Henry Valk


Contact opnemen met de Beleidsgroep Technische Zaken? Ga naar de contactpagina.