Wat een inzet, bedankt!

Een mooie afsluiting van de interne competitie!

Een toernooi organiseren vergt de nodige inzet, tijd en energie, maar het resultaat mocht er afgelopen zaterdag zijn. De Jeugd- en Technische Commissie hebben in samenwerking met alle andere vrijwilligers een fantastisch toernooi neergezet voor onze jeugd. Dank jullie wel daarvoor!

Onze trainer-coaches zijn de afgelopen tijd weer enthousiast met hun teams aan de slag gegaan om goed voor de dag te komen tijdens het toernooi en ook de scheidsrechters van het S-team konden na lang stilzitten weer eens in actie komen. Via de website was met dank aan Carel (sr.) al regelmatig een fotoverslag te zien, zodat ook de leden die niet op het veld mochten komen hier wat van mee konden krijgen. Uiteraard zorgde Hennie zoals altijd voor de catering. In dit geval in de vorm van ‘catering to go’ met broodjes worst en muffins.

En geen publiek bij een finaledag? Dat kon natuurlijk niet en daar had het Livestreamteam een goede oplossing voor. De vrijwilligers van het Livestreamteam verzorgden speciaal voor alle leden een livestream, zodat niemand iets hoefde te missen. Alle wedstrijden werden voorzien van enthousiast en deskundig commentaar, zeker de moeite waard om nog even terug te kijken. Bijna 1.200 mensen hebben de livestream gezien of teruggekeken.

Op de finaledag werden met dank aan onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen ook de winnende teams nog in het zonnetje gezet, zij kregen allemaal een tegoedbon voor een teamuitje. Evenals de scheidsrechters die een presentje ontvingen.

logo-klaverblad-transparant-top-daltosite

Via deze weg willen we alle vrijwilligers die zich hebben ingezet bedanken voor hun inzet. Het moment dat we weer met z’n allen het veld op mogen komt steeds dichterbij, wat kijk ik daar naar uit!

Een deel van de vrijwilligers die het toernooi mogelijk hebben gemaakt (foto’s Carel sr)

Binnenkort staan er nog twee activiteiten op het programma: op zaterdag 24 april het pilotevenement met onze junioren en op woensdag 5 mei de instuif voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Geef je op en neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee!

Namens het bestuur

Ben