We zijn van start!

S-team in actie tijdens de oefenperiode

De oefenwedstrijden zitten er bijna op, ook voor het S-team. Het S-team floot meer dan dertig wedstrijden en dat is maar goed ook, want Ron appte mij vorige week: “Het is goed te zien dat alle scheidsrechters er na vijf maanden weer moeite mee hebben een hele wedstrijd even geconcentreerd te blijven. Maar gelukkig oefenen we volgende week ook nog.”

De oefenwedstrijden waren tevens een mooi moment om met de nieuwe spelregels te oefenen. Na het eerste bericht over de spelregelwijzigingen kwam al snel een discussie op gang in de groepsapp. Wie moet de strafworp nemen? In welke situatie is het nu wel of geen voetbal? Geen onbelangrijke vragen natuurlijk.

Start Dalto S-team

Enkele scheidsrechters van het S-team afgelopen zaterdag in actie.

Naast de bekende gezichten uit het S-team was het ook leuk om bijvoorbeeld Sander en Edwin op de velden te zien, die doorgaans vooral buiten Dalto fluiten. En ook ‘oude bekende’ Ronald was weer van de partij. Tevens stond Chiara na een herstelperiode van ongeveer twee jaar weer voor het eerst op het veld, goed om te zien!

Dank ook aan Cornel en Joren die op het laatste moment nog een wedstrijd voor hun rekening namen.

Tot slot nog een leuk nieuwtje. Vanaf seizoen 2020/2021 mogen we weer twee nieuwe jeugdscheidsrechters verwelkomen in het S-team. Fiep (D1) en Fes (C2) gaan binnenkort hun eerste wedstrijd fluiten.

Dank voor ieders inzet en veel plezier en succes tijdens de competitie!

Namens de Arbitragecommissie

Robin