Een wedstrijd om snel te vergeten!

DVO/Accountor A1 – Dalto/Jumbo van Veldhuizen A1 23-15 (rust 16-5)

De dag begon goed met een teamontbijt in ons clubhuis. De boodschappen waren gedaan en voorbereidingen werden getroffen zodat onze A1 om half 12 aan een gezond ontbijtje zat. Nog bedankt Hennie!

Ja, en toen gingen we richting DVO, de wedstrijd die iedereen echt wou winnen na het gelijkspel op het veld, de strijdlust zat er goed in. Het eerste fluitsignaal, de wedstrijd begint.

Aanval: Thijs R, Justin, Mirte en Linde
Verdediging: Manoek, Lotte, Kris en Twan

De wedstrijd begon met een 0-2 voor het sterk schietend DVO, waarna Manoek het gat dichtte met twee afstandsschoten.

Ja… wat moeten we hier nou verder over zeggen, DVO ging er vol in en opeens stond het 15-4. Ondanks de mooie Braziliaan van Justin en Thijs R, en afstandsschoten van Kris en Lotte konden we niet bijblijven met DVO waardoor we 16-5 de rust in gingen.

Twee opties, 1: opgeven, of 2: schade beperken en er nog vol voor gaan. We gingen voor optie 2 en ons spel werd wel wat beter. Dit keer wel negen doelpunten van Manoek, Kris, Justin en Thijs R in de tweede helft, waar DVO er maar zeven scoorde. Dus op zich hebben we de tweede helft wel gewonnen.

Zoals trainer Rick zei:
“Hier spreken wij niet meer over. We rechten onze rug en maken ons klaar voor de volgende wedstrijd. We pakken ze thuis wel.”

Manoek