Wendy, bestuurslid a.i. voor Korfbalzaken, stelt zich voor

Wendy Kroes Daltobestuur Korfbalzaken

Graag stel ik me, als nieuw te benoemen bestuurslid Korfbalzaken, kort aan u voor. Ik ben Wendy Kroes-Doorn, getrouwd met Carlo en we hebben drie dochters Sterre (21), Fleur (18) & Lieve (15) en we wonen in het mooie Putten. Onze korfbalroots liggen dan ook in Putten bij de Meeuwen. Zelf heb ik vanaf mijn jeugd (op selectieniveau) gekorfbald bij de Meeuwen. Waarbij Dalto vaak de tegenstander was 😉 Sterre en Lieve korfballen bij de Meeuwen en Fleur speelt bij Dalto. Binnen de Meeuwen ben ik actief geweest als TC lid, A-selectie coördinator en als bestuurslid van de businessclub. Deze ervaringen neem ik mee in mijn rol binnen het bestuur van Dalto.

Korfbalzaken wat is dat? Nou dat is heel wat en behoorlijk complex. Daarom heb ik aangegeven dat ik het vooral op een projectmatige manier wil gaan aanpakken. In samenspraak met het bestuur en met de input van de diverse commissies, bepalen wat is voor komend seizoen en de toekomst belangrijk. Zodat we ons daarop kunnen focussen. Mijn motto is: Beter iets heel goed doen dan heel veel zaken half! Voor de commissies die behoren bij de KZ-portefeuille ben ik vanuit het bestuur het aanspreekpunt en zal ik hen in het bestuur vertegenwoordigen.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als marketing, communicatie & organisatieadviseur bij een grote kinderopvang organisatie. Een baan waarin communicatie, het faciliteren en neerzetten van een goede organisatie die helder, vertrouwd, veilig en duidelijk is centraal staat. Verbinding met elkaar is essentieel, om als kind of medewerker te kunnen groeien en ontwikkelen op je eigen niveau. Waar plezier de basis is.

Eigenlijk net Dalto. Een mooie club, met een sociale, prettige, vertrouwde en gezellige sfeer. De club heeft een prachtig palet aan leden, vrijwilligers en commissies. Die samen zorgen voor verbinding, voor elkaar, dat iedereen goed gefaciliteerd kan korfballen, waar je kunt groeien, ontwikkelen ieder op zijn eigen niveau. Een club …. waar je wil zijn, waar je bij wil horen en waar je met heel veel plezier naar toekomt. Daar wil ik als bestuurslid graag een bijdrage aan leveren.

Tot ziens op het korfbalveld, groet Wendy

• Op 22 mei 2022 gepubliceerd: Ook de bestuursvacature Korfbal Zaken wordt ingevuld