Winst voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen A4! Verslag en foto’s.

Dalto/Klaverblad Verzekeringen A4 - Fortissimo A2

Dalto A4 behaalt de punten van bekende tegenstander Fortissimo!

Afgelopen zaterdag ging om twee uur het fluitsignaal voor de wedstrijd Dalto A4 – Fortissimo A2. De spierpijn was inmiddels over en we wilden deze wedstrijd pakken! Het was een ploeg met een aantal bekende spelers, waar we al veel duels tegen hebben gespeeld en dit keer zouden de punten thuisblijven!

We startten minder goed dan gehoopt; een 0-2 achterstand stond op het scorebord. Niet iedereen zat lekker in z’n vel, maar als team pakten we het op. Verdedigend was ik echt ontzettend trots op het team! De verdediging zat dicht en zo kwamen we tot een 5-2 voorsprong. Douwe en Casper konden hun goede schoten weer laten zien en Tycho en Rosanne maakte een paar mooie kleine kansjes. De heren waren echt onwijs goed aan het meevangen en zo kregen de concurrenten ook maar weinig kans om de score gelijk te trekken. De passfouten werden verbeterd, de ballen vielen door de korf en na Leonie’s one-hander gingen we met 7-4 rust in.

Nathalie gaf de nodige tips en we kregen nog een portie optimisme mee. Het hield even op met regenen en zo kon Mieke het eerste doelpunt maken, wat toch een fijn gevoel geeft. Tycho gaf een perfecte assist achter de korf en zo zorgden we voor een verschil van zes punten. Toen lieten we het wat te veel liggen en kwamen ze weer tot de 10-6, maar we wilden de overwinning binnenhalen en Tycho legde de 11-6 erin. Er werd voor elkaar gewerkt en we waren zorgvuldig met de bal. Rosanne zag nog kans om haar tegenstander twee keer te blokken, wat stiekem wel vermakelijk was 😊 en we eindigden de wedstrijd met 12-6.

Een mooie teamprestatie! We hebben mooie dingen van ons zelf laten zien, maar ook zeker punten ter verbetering die we mee kunnen nemen naar de komende wedstrijden. Al met al een goede wedstrijd en ik ben echt onwijs blij met het team!

Volgende week mogen we het weer tegen Fortissimo opnemen, maar dan in IJsselstein. 13 oktober zien we u graag weer voor onze laatste thuiswedstrijd!

Leonie