Winkelwagen (0)

Belactie onder ouders

Maandag 13 maart hebben we met een geweldige groep bellers alle ouders van jeugdleden (F t/m B) gebeld. We kregen maar liefst 100 ouders aan de lijn die zo vriendelijk waren om ons te woord te staan en we mochten hun gegevens noteren in onze database. Veel ouders gaven aan bereid te zijn om een taak binnen Dalto uit te voeren. Door de belactie kunnen wij deze ouders in de toekomst meer gericht benaderen voor vrijwilligerstaken. Daar zijn we uiteraard heel blij mee!

Er werden tijdens de telefoongesprekken veel vragen aan de ouders gesteld. Deze vragen zijn in overleg met verschillende commissies tot stand gekomen. We vroegen ouders bijvoorbeeld of ze zelf korfbalervaring hebben en of ze een EHBO-diploma hebben. Ook werd naar concrete vaardigheden gevraagd, bijvoorbeeld of iemand goed kan communiceren of kan klussen. Door deze concrete vragen kunnen we mensen in de toekomst gericht benaderen voor taken die passen bij hun kwaliteiten en interesses.

Van een aantal ouders hebben we begrepen dat ze het wel wat veel vragen vonden en dat kunnen we ons ook voorstellen. Met deze vragenlijst hebben wij getracht zoveel mogelijk volledig te zijn en aan de wensen van verschillende commissies tegemoet te komen. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met uw gegevens om zullen gaan. Zo krijgt een beperkt aantal mensen toegang tot de gegevens.

De komende tijd gaan wij proberen te organiseren dat we de ouders die we niet bereikt hebben, alsnog kunnen spreken. Ook willen we graag de gegevens gaan verzamelen van de junioren- en seniorenleden.

Naast de leden van de vrijwilligerscommissie hebben veel mensen ons geholpen met bellen. Jitte, Rene, Ben, Ellen, Amelie, Tessa H, Rick, Aryan, Anouk, Demi, Tessa T, Conner, Michelle en Jorn enorm bedankt voor jullie inzet!

Vrijwilligerscommissie

[av_gallery ids=’18188,18189,18187,18186,18185,18184,18183,18182,18181,18180′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]

 

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes