Winkelwagen (0)

Clubshirts

Clubkleding Dalto/Klaverblad Verzekeringen

 

Daltoshirts 2017 front 253x300 1 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Het Dalto-shirt ontvang je in bruikleen als onderdeel van het lidmaatschap en de contributie. De shirts zijn uiteraard bedoeld om wedstrijden in te spelen en mogen dan ook alleen rondom wedstrijden en eventuele Dalto-activiteiten gedragen worden.

Bij wie moeten we zijn?
De coördinatie van de clubkleding is in handen van Peter Tiemersma. Hij beheert onze “voorraad” en zorgt dat er tijdig besteld wordt. Hieronder enkele praktische zaken, zodat alles soepel verloopt en dat iedereen altijd in het juiste shirt kan spelen.

Shirts F- tot en met D-jeugd (t/m maat 164)
Hiervoor kunt u terecht bij:
Conny Ruward: c.ruward@live.nl of 06 – 14 02 45 74.

Shirts Speciaal Korfbal
Hiervoor kunt u terecht bij:
Conny Ruward: c.ruward@live.nl of 06 – 14 02 45 74.

Shirts C-jeugd tot en met senioren
Hiervoor kunt u terecht bij:
Peter Tiemersma: ptiemersma@hotmail.com of  06 – 34 94 81 28.

Nieuwe leden of stoppen met spelen?
Op het aanmeldingsformulier kun je de maat voor het shirt aangeven. Peter ontvangt een mailtje van de ledenadministratie. Op afspraak ligt het shirt dan klaar in het clubhuis. Mocht de maat niet goed zijn, dan kan dat er plekke altijd nog aangepast worden.
Beschikbare maten zijn: 128, 140, 152, 164, damesmaten 34, 36, 38, 40, 42, herenmaten S, M, L, XL en XXl.

Ga je stoppen met spelen, dan wordt het Dalto-shirt weer ingeleverd. Dit kan bij Peter of in overleg bij de trainer of teammanager. Peter ontvangt ook dan een berichtje van de ledenadministratie, zodat hij weet welk shirt hij kan verwachten.

Shirt te klein, kwijt of kapot?
Wordt je shirt te klein, dan is er altijd een wisselmogelijkheid. Stuur een mailtje naar Peter om iets af te spreken om het om te ruilen. Is het shirt kapot gegaan, zit er een vlek of vlekken in die niet te verwijderbare zijn, raak je je shirt kwijt of heb je het bij een uitwedstrijd ergens laten liggen, dan kun je ook terecht bij Peter om een nieuw shirt “te bestellen”. De kosten hiervan bedragen € 25,-.

Van den Berg Sport 2000 en ERIMA
Het Dalto-tenue bestaat uit een zwarte broek of rok en het Dalto-shirt. Dit is allemaal verkrijgbaar bij Van den Berg Sport in Driebergen. Zij hebben ook sokken, rokjes, broekjes tassen en pakken (met logo) en natuurlijk schoenen.

Sponsorkleding
We hebben een aantal team- en shirtsponsoren. Deze kleding zal aan het eind van het seizoen altijd ingenomen worden door de trainer of teammanager die het dan weer bij Peter inlevert. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal de kleding weer opnieuw worden verstrekt aan het gesponsorde team, al dan niet in ruil voor het reguliere shirt.

Voor de sponsorkleding geldt dat dit kleding is om te dragen rondom de trainingen en wedstrijden. Het pakket is eigendom van de vereniging, we gaan er dan ook vanuit dat je hier zorgvuldig mee omgaat. Gaat er iets kapot, probeer het dan netjes te repareren of neem contact op met Peter om te overleggen.

Mailadressen
ledenadministratie@dalto.nl
c.ruward@live.nl
ptiemersma@hotmail.com