Winkelwagen (0)

Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen Dalto - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Een luisterend oor nodig? Stap naar de vertrouwenspersonen!

Word je wel eens gepest tijdens de trainingen of na een wedstrijd? Heb je problemen met je teamgenoten? Of vind je het moeilijk om een conflict binnen jouw team op te lossen? Ervaar je bepaald gedrag van anderen als grensoverschrijdend of als seksuele intimidatie? Je kunt dat het beste bespreken, want het is belangrijk dat leden van Dalto rekening houden met de grenzen van anderen. Iedereen mag aangeven waar zijn of haar persoonlijke grens ligt. We willen dat het voor iedereen bij de vereniging veilig en plezierig is. Wanneer je het niet durft te bespreken met de persoon zelf, of wanneer je er met de persoon zelf, je trainer/coach of met één van de commissies samen niet uit komt, weet dan dat je bij Dalto over dit soort zaken kunt praten met een onafhankelijk persoon, een vertrouwenspersoon.  

Wil je graag je verhaal kwijt?

Luisteren is hun belangrijkste taak. In principe zijn ze er voor alle Dalto-leden. Je kunt bij hen terecht met vragen, twijfels of dingen waar jij je misschien voor schaamt. Zit je zelf in een nare situatie of maak je je zorgen om iets of iemand binnen de vereniging en wil je dit met iemand bespreken? Je verhaal is veilig bij de vertrouwenspersonen. Dus blijf er niet mee rondlopen. De vertrouwenspersonen zijn graag bereid om te luisteren, mee te denken, advies te geven, te bemiddelen bij conflicten of te zoeken naar oplossingen. Samen wordt er dan gekeken naar de mogelijkheden die er zijn.

De Dalto vertrouwenspersonen praten met mensen in vertrouwen. Als er actie wordt ondernomen, doen ze dat altijd in overleg én met toestemming van de betrokkene(n). Als je anoniem wilt blijven kan dat ook. Privacy staat heel hoog genoteerd!

Hoe kun je de vertrouwenspersonen bereiken?

Iedereen kan een vraag stellen via het e-mailadres van de vertrouwenscommissie: vertrouwenspersoon@dalto.nl.  Je kunt ook vragen of één van hen contact met je opneemt. Beide vertrouwenspersonen ontvangen deze mail. Afhankelijk van de vraag wordt deze door een van beiden in behandeling genomen.

Wie zijn de vertrouwenspersonen?

Binnen Dalto zijn er twee vertrouwenspersonen: Conny Ruward en Willem Hendrik van Ledden.

Conny Ruward

Nadat ik vroeger zelf met veel plezier heb gekorfbald, ben ik nu via mijn dochter weer bij Dalto betrokken geraakt. Ik woon in Driebergen, ben getrouwd en we hebben twee dochters. Ik werk als docente Nederlands op het Oosterlicht College in Nieuwegein.

Willem Hendrik van Ledden

Mijn naam is Willem Hendrik van Ledden. Ik ben getrouwd en we hebben 4 jongens. Met veel plezier korfballen zij bij Dalto. Ik vind het fijn om mijn steentje bij te dragen aan de vereniging door beschikbaar te zijn als vertrouwenspersoon. In het dagelijks leven werk ik als opleidingsmanager bij de lerarenopleiding van Hogeschool Utrecht en ben ik MfN-gecertificeerd mediator.

Dalto Vertrouwenspersonen