• Lid worden

Zin om te gaan korfballen bij Dalto?

Lijkt het je leuk om te komen korfballen bij Dalto? Of wil je zoon of dochter graag bij ons korfballen? Neem dan contact op met een van de onderstaande commissies:

  • Jeugd 3-6 jaar: de Kangoeroe Klup (lindekortleve@hotmail.com)
  • Jeugd vanaf 6 jaar: de Jeugd Technische Commissie (bert_vanderwiel@yahoo.com)
  • A-jeugd vanaf 15 jaar en senioren vanaf 18 jaar: de Technische Commissie (tc@dalto.nl)

Wij kunnen je dan meer vertellen over Dalto en samen afspreken hoe je verder kennis kunt maken met onze fantastische sport en onze mooie vereniging, bijvoorbeeld door eens vrijblijvend mee te trainen.

Als je vervolgens besluit om lid te worden, vul je het onderstaand aanmeldformulier in en zullen wij in overleg bekijken welk team het beste bij je past.

Meer weten over het spelen van topkorfbal bij Dalto (selectie senioren en selecties A- en B-jeugd)? Neem contact op met de technische commissie (tc@dalto.nl).

Aanmeldformulier

Door het inschrijfformulier hieronder in te vullen, online te ondertekenen en te verzenden, wordt u lid van Dalto. Spelende leden dienen tevens een recente digitale pasfoto mee te sturen.

Clubshirt
Geef bij de aanmelding ook op welke maat clubshirt benodigd is. Bij aanmelding als ‘niet spelend lid’, graag dit vermelden. Informatie over het clubshirt op dalto.nl/clubshirts.

Lukt het online invullen niet, download dan het inschrijfformulier, vul het in en lever het na ondertekening (met een gedrukte pasfoto) in bij: Ledenadministratie Dalto, van Asch van Wijcklaan 24, 3972 ST Driebergen. Eventueel zal door onze clubfotograaf een pasfoto worden gemaakt.

Het gedownloade en ingevulde formulier en een digitale pasfoto kunnen ook gemaild worden naar: ledenadministratie@dalto.nl.

Voor de Kangoeroe Klup en Speciaal korfbal is geen pasfoto vereist.

Hieronder vult u gemakkelijk en snel het online inschrijfformulier in.
Lukt het online niet, download dan het inschrijfformulier: Dalto Inschrijfformulier.


Online formulier

1 Gegevens
2 Aanvullende gegevens
3 Betaalgegevens
  • Gegevens