Winkelwagen (0)

Kangoeroes

Spelers en begeleiding

De Kangoeroe Klup is een initiatief vanuit het Koninklijke Nederlands Korfbalverbond en is bedoeld voor de jongste jeugd (vanaf 3 jaar). Voor deze kinderen is het zo mogelijk om spelenderwijs kennis te maken met (bal)sporten. Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan ervaren hoe leuk sporten is. Daarnaast is sporten ook nog eens gezond voor de groei van lichaam en geest.

Alle kinderen en hun ouders (van 3 tot 6 jaar) zijn iedere zaterdag (uitgezonderd de schoolvakanties) van 10.00 uur tot 11.00 uur van harte welkom bij de Kangoeroe Klup van Dalto. In Hoenderdaal is de Kangoeroe Klup van 10.00 tot 11.00 uur in hal 3.

In het voor- en najaar is dat buiten op sportpark de Woerd, de Woerd 1, 3972 KD Driebergen. Tijdens de zaalperiode (eind oktober t/m maart) vindt de Kangoeroe Klup plaats in sporthal Hoenderdaal, Hoendersteeg 7, 3972 NA Driebergen.

De eerste drie ochtenden kan uw kind gratis meedoen om te kijken of het wil blijven meesporten. Na drie keer kunt u uw kind aanmelden als lid. Hier vindt u informatie over de contributiebedragen.

dalto Kangaroes - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

De Kangoeroe Klup heeft één vaste begeleidster, en een wisselende groep helpsters: op de foto een aantal van die helpsters. Van links naar rechts Laura, Esther en Tessa en de vaste begeleidster Esther.

Contactgegevens Kangoeroe Klup
Esther Rietdijk-Brouwer
06-46 34 51 53
esther.rietdijk@hotmail.com