Winkelwagen (0)

4 likes

Afsluiting zaalseizoen met de Kangoeroes

We sloten zaterdag het zaalseizoen met onze allerkleinsten af met 25 kinderen. De groep kinderen is elke week weer enthousiast. Elke training beginnen we met een beginspel om een beetje warm te worden. Dit kan een spelletje of een dansje zijn. Daarna gaan de kinderen aan de slag met klimmen en klauteren, doelpunten maken, oefenen met het mikken, overgooien en de laatste weken oefenen we ook al een beetje met het vrij gooien. We sluiten de training altijd weer af met een eindspel.

Met deze laatste zaaltraining nemen we ook afscheid van de oudste Kangoeroes. Voor hun staat er op het veld een nieuwe uitdaging te wachten met β€˜echte’ trainingen. Het vrijlopen, overgooien, leren verdedigen en natuurlijk veel doelpunten maken. Ze hebben bij ons al laten zien dit heel goed te kunnen. We zijn enorm trots op de groep kinderen en uiteraard ontvingen ze ook een echt Kangoeroe diploma. We zullen ze erg gaan missen maar wensen ze veel plezier toe.

Lijkt het u of uw kind leuk om aan te sluiten bij de Kangoeroes en is uw kind 3, 4 of 5 jaar dan nodigen we ze uit om op 30 maart mee te trainen. We starten dan weer met de buiten trainingen en hopen dan uiteraard op een lekker zonnetje.

Groetjes van de trainers

Kijk voor meer informatie op dalto.nl/kangoeroes.

Gerelateerde nieuwsberichten

Afsluiting zaalseizoen met de Kangoeroes

4 likes

Dalto Kangoeroe Klup – de laatste training op het veld

6 likes