Winkelwagen (0)

Jouw toegang tot de wedstrijden!

Beste Daltoleden,

We zijn verheugd om de nieuwe ontwikkeling binnen Dalto met jullie te delen: de introductie van de gloednieuwe fysieke ledenpas, de vernieuwde seizoenkaart en e-tickets!

Wat houdt de fysieke ledenpas in voor clubleden?
Alle Dalto/Klaverblad Verzekeringen leden zullen binnenkort in de mail hun gratis digitale ledenpas ontvangen met een unieke QR-code. De fysieke kaart kan vervolgens worden opgehaald bij 1 van onze thuiswedstrijden. Bij thuiswedstrijden hoef je alleen maar je pas te scannen bij de entree, en je bent binnen! Het is snel, efficiënt en vooral exclusief voor onze eigen Dalto clubleden. Ook als je de fysieke pas nog niet hebt opgehaald kan je natuurlijk ook met je digitale ledenpas naar binnen.

Maar dat is nog niet alles. Met je ledenpas en bijbehorende account op onze nieuwe Dalto-shop geniet je ook van alle leuke Dalto-merchandise te vinden in onze nieuwe webshop: shop.dalto.nl

Onze vernieuwde seizoenkaart: Onbeperkt toegang, voordeel en voorrang!
Voor degenen die nog geen lid zijn maar toch de club een warm hart willen toedragen, introduceren we de vernieuwde seizoenkaart. Met deze seizoenkaart krijg je onbeperkt toegang tot alle reguliere thuiswedstrijden. Dit betekent dat je geen enkele actie meer hoeft te missen!
Maar dat is nog niet alles. Seizoenkaarthouders genieten ook van exclusieve voordelen, zoals voorrang bij het boeken van busreizen en tickets voor belangrijke play-off/play-down wedstrijden. Het is de ultieme manier om als niet-lid betrokken te raken bij onze club en tegelijkertijd te genieten van de unieke sfeer bij onze Dalto thuiswedstrijden.

Hoe kom je aan de vernieuwde seizoenkaart?
Seizoenkaarten voor niet Dalto leden zijn nu te koop! Voor maar €29,95 heb je de sleutel tot een seizoen vol spanning en korfbalplezier bij Dalto. De seizoenkaart is in de Daltoshop te koop en bij de deur tijdens thuiswedstrijden. 

Online ticketverkoop
Ook starten we vanaf dit seizoen met e-tickets. Deze zijn in onze webshop te koop en zo verzeker jij je van een plekje in Hoenderdaal. Zo hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa en kan je gelijk je ticket laten scannen en doorlopen. Neem je e-ticket mee op je mobiel of print hem uit. Ook aan de deur is het mogelijk om ter plekke de e-ticket te kopen.

Dus waar wacht je nog op? Met de fysieke ledenpas, seizoenkaart of e-tickets ben jij helemaal klaar voor het komende korfbalseizoen.

Tot de 25e van november in Hoenderdaal!

Met sportieve groet,
Niels
Korfbal League-manager Dalto

Gerelateerde nieuwsberichten

#Update 2 – Ledenpasjes en Webshop

4 likes

Jouw toegang tot de wedstrijden!

13 likes