Winkelwagen (0)

4 likes

#Update 2 – Ledenpasjes en Webshop

#Update 2

Beste leden,

Het gaat goed met het personaliseren van de ledenpasjes, heb jij jouw ledenpas al gepersonaliseerd? Dat kan door jezelf aan te melden in de webshop om vervolgens de personalisatie van de ledenpas af te ronden.

De Dalto Webshop opent langzaam maar zeker zijn deuren

De oplettende bezoeker heeft het misschien al gezien, maar vanaf deze week vult de webshop zich langzaam maar zeker met de eerste producten. Zo kun je nu al een pre-order plaatsen voor de unieke FORZA DALTO sjaal! Ook tonen we alvast de D-side Hoodie en D-side T-shirt, die binnenkort met verschillende maten in de verkoop gaan. Verder zijn we bezig met het samenstellen van een leuk en uniek assortiment. Denk mee over het assortiment via de socials van de D-side. Voor de meeste producten geldt op = op.

Je ledenpas digitaal bij je dragen

Binnenkort ontvang je natuurlijk een fysieke ledenpas, maar vanaf nu hebben we ook de optie geactiveerd dat je de ledenpas kunt toevoegen aan je Apple Wallet (Android ondersteuning volgt mogelijk later). Ook zijn de tickets te downloaden als PDF. Zie het filmpje hieronder hoe je dat voor elkaar krijgt.

Toevoegen aan een Android app zoals Stocard is ook mogelijk.

 

#Update 1

Beste leden,

In de afgelopen uren zijn alle seizoenkaarten digitaal aangemaakt en verzonden. Alle Daltoleden uit ons clubbestand hebben op het bij ons bekende e-mailadres een mail ontvangen met daarin jouw persoonlijke QR-code.

Limiet op de te verzenden e-mails

De mailserver van Dalto heeft een limiet op het verzenden van e-mails om spam tegen te gaan. Een logische en goede instelling maar voor ons bij het importeren van het ledenbestand een beetje lastig. 75% van de e-mails tijdens de eerste batch zijn niet verzonden n.a.v. het ingestelde limiet. Dit kan gevolgen hebben gehad voor de verzending van jouw QR-code. Heb je nog geen e-mail met QR-code ontvangen? Controleer voor de zekerheid ook even je spambox. Zit ook daar geen QR-code in dan adviseren we je even een mailtje te sturen naar webshop@dalto.nl en zorgen we ervoor dat jouw QR-code alsnog in de mailbox verschijnt.

Alle QR-codes zijn aangemaakt

En dat betekent dat elk Dalto lid (jong en oud) een persoonlijke QR-code toegekend heeft gekregen. De QR-code wordt op een ledenpas gedrukt inclusief de naam van de eigenaar. Jouw Dalto ledenpas wordt op dit moment geproduceerd en wanneer deze klaar is sturen we je een berichtje. Over het afhalen en in ontvangst nemen van jouw ledenpas volgt later meer informatie via onze website.

Jouw account op shop.dalto.nl

Bij het genereren van de QR-codes is tegelijkertijd een account aangemaakt voor de nieuwe webshop van Dalto. Je kunt via jouw e-mailadres een wachtwoord vergeten uitvoeren om vervolgens jezelf aan te melden in de shop.

Personaliseer jouw ledenpas

Eenmaal aangemeld in de webshop van Dalto krijg je de mogelijkheid jouw ledenpas te personaliseren. De QR-code staat nu op naam-achternaam en e-mail maar je kunt ook aangeven in welk team je speelt, wat je geboortedatum is en welk type lidmaatschap je hebt bij Dalto. We verzoeken je de pas te personaliseren zodat de personen bij de ingang met de juiste informatie precies weten wie de pas gebruikt.

De ledenpas is persoonlijk en het is dan ook niet toegestaan deze te delen met derden. Het verschaft toegang voor jou en jou alleen.

Ik ben een ouder/ verzorger

Als je ouder/ verzorger bent van een jeugdlid bij Dalto dan heb je een QR-code ontvangen voor dat lid. Ook dat kun je aangeven in het dashboard van de webshop. Als jouw e-mailadres meerdere QR-codes heeft ontvangen (voor meerdere kinderen) dan kun je de kinderen aanmelden in het dashboard. Daarmee personaliseer je per kind de ledenpas!

E-mails onbekend of niet werkend

Er zijn e-mails die we niet konden verzenden omdat het mailadres niet juist is of niet meer werkt. Ook zijn er leden waarbij het e-mail adres ontbrak, deze personen hebben geen QR-code in de mail ontvangen. Geen zorgen, er is wel een QR-code voor hen aangemaakt. Heb jij nog altijd geen e-mail ontvangen met QR-code, wederom de oproep om dat kenbaar te maken via webshop@dalto.nl, dan kunnen we dat in orde maken.

De productie van de ledenpasjes is in volle gang, het lijkt er op dat deze niet gereed zijn voor de eerste thuiswedstrijd tegen Oost-Arnhem van aanstaande zaterdag. Grote kans dat de de thuiswedstrijd daarop de ledenpas voor jou klaar ligt!

Als laatste willen we nog even benadrukken dat deze hele onderneming uitgevoerd wordt door een groepje vrijwilligers, op vrijwillige basis. Er kunnen hier en daar nog dingen niet helemaal goed verlopen of werken. Daarvoor vragen we uiteraard je begrip. Wil je bijdragen aan de webshop in welke vorm dan ook? Leuk, stuur een berichtje naar webshop@dalto.nl!

Tot zo ver,

Team Merchandise

Gerelateerde nieuwsberichten

#Update 2 – Ledenpasjes en Webshop

4 likes

Jouw toegang tot de wedstrijden!

13 likes