Winkelwagen (0)

Vrijwilligers

Binnen Dalto is een grote groep vrijwilligers actief. Lijkt het je leuk om ook vrijwilliger te worden bij Dalto? Laat het weten aan de vrijwilligerscommissie! Wij helpen je bij het vinden van een leuke taak die bij je past.

De vrijwilligerscommissie blijft betrokken, ook als je die leuke taak al gevonden hebt. Wij denken graag mee over het binnenhalen, begeleiden, belonen, behouden en bedanken van vrijwilligers.

Kijk eens rond bij de overige items van het onderdeel vrijwilligers. Je kunt vacatures inzien en informatie vinden over het vrijwilligersbeleid van Dalto.

Bekijk ook eens: • filmpje ‘back to basics’

vrijwilligersbeleid

Vrijwilligersbeleid

Het vrijwilligersbeleid van Dalto bestaat uit de 5 B’s. Het uitvoeren van het vrijwilligersbeleid doen we samen!

Binnenhalen:
We vragen mensen persoonlijk en gericht of ze een taak binnen Dalto willen uitvoeren. We zorgen ervoor dat iedereen een taak kan doen die bij hem of haar past.

Hier vind je meer informatie over ‘Binnenhalen‘.

Begeleiden:
We zorgen ervoor dat iedere vrijwilliger begeleid wordt door een begeleider/ aanspreekpunt. We zorgen voor een goede overdracht als mensen aan een nieuwe taak beginnen.

Hier vind je meer informatie over ‘Begeleiden‘.

Belonen:
We waarderen de inbreng van iedere vrijwilliger en laten dit ook merken. We geven aandacht aan onze vrijwilligers in voor- en in tegenspoed, bijv. door een compliment te geven of een presentje te regelen.

Hier vind je meer informatie over ‘Belonen‘.

Behouden:
We hebben regelmatig een gesprekje met onze vrijwilligers om te vragen hoe het met ze gaat. We vragen ze of het lukt met het uitvoeren van de taak en of ze er plezier in hebben.

Hier vind je meer informatie over ‘Behouden‘.

Bedanken:
Als iemand stopt met een taak, dan weten we waarom dat is. We bedanken onze vrijwilligers voor wat ze gedaan hebben en bekijken samen of ze misschien een andere taak binnen Dalto willen doen.

Hier vind je meer informatie over ‘Bedanken‘.

vrijwilligerscommissie

Ieder lid van de Vrijwilligerscommissie is gekoppeld aan een deel van de vrijwilligers binnen Dalto. Wij ondersteunen de bestuursleden en commissievoorzitters op het gebied van vrijwilligerszaken.

Heidi de Kam bestuur-Dalto

Heidi de Kam
Voorzitter

Jitske Burgers Dalto Vrijwilligerscie

Jitske Burgers

Gijs Meester

Gijs Meester

Casper van der Wiel Dalto Vrijwilligerscie - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Casper van de Wiel

Gijs Meester stelt zich voor

Sinds de D-jeugd speel ik al bij deze prachtige korfbalvereniging met erg veel plezier. Momenteel speel ik in het gezelligste en meest succesvolle seniorenteam van Dalto, namelijk Dalto 8. Daarnaast ben ik elke zaterdag op het veld te vinden in verschillende functies. Naast speler ben ik namelijk ook scheidsrechter en scheidsrechterbegeleider. 

Mijn betrokkenheid bij Dalto gaat verder dan alleen de sportieve kant. Als commissielid van de vrijwilligerscommissie zie ik het als mijn missie om de huidige vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen en te waarderen voor hun onmisbare inzet. Ik houd me ook bezig met het aanmoedigen en inspireren van nieuwe vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers, geen bruisende vereniging zoals de onze!

Ook ben ik oprichter van het korfbal platform korfbalinc.com waarmee ik korfballers probeer te verbinden door middel van online content en een online community. Want samen maken we korfbal nog leuker!

Gijs Meester

Maatschappelijke stage

Wil jij een leuke en leerzame stage op sportgebied? Dan is een plekje binnen korfbalvereniging Dalto/Klaverblad Verzekeringen misschien wel iets voor jou!

Binnen jouw maatschappelijke stage zul je meerdere dingen leren. Voorbeelden hiervan zijn: hoe sta je voor een groep, het geven van een duidelijke uitleg en een stuk coaching. Wij bieden je begeleiding en zorgen ervoor dat je een leuke, leerzame en vooral sportieve ervaring zal hebben!

Contact

Als je contact wilt opnemen, mail dan naar vrijwilligers@dalto.nl.

Nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten, van het lopende seizoen, van de Vrijwilligerscommissie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Vrijwilligersavond 2024, met jaarlijks pubquiz, weer succesvol!

4 likes

Vrijwilligersavond, inschrijving sluit 18 mei!

5 likes

Barhelden gezocht: er staan nog diensten open!

4 likes

Vrijwilligerscommissie Dalto/Klaverblad Verzekeringen heeft een nieuw beleidsplan!

4 likes

Vrijwilligerscommissie zaterdag 10 februari aanwezig in Hoenderdaal

1 likes