Winkelwagen (0)

4 likes

Vrijwilligersavond 2024, met jaarlijks pubquiz, weer succesvol!

Afgelopen vrijdagavond op 24 mei, werd de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd. Op het hoogtepunt zat het clubhuis met meer dan 60 vrijwilligers vol, die meezongen met het muzikale duo Jasmijn en Pieter.

Intussen is het een goede traditie om de avond te starten met een heerlijk buffet verzorgd door Michiel van Amerongen (Fort WKU Samen aan het werk) en met hulp van de selectie die voor salades en taarten zorgden.

Deze avond geen speech van de voorzitter die met koorts op bed lag. Daarom via de verstuurde app een verkort woordje van onze voorzitter: “ Dalto is een hele rijke club, rijker dan welke club ook in Driebergen, in het korfbal, in de regio. Rijk, omdat we gezegend zijn met een meer dan loyaal vrijwilligersbestand. Dat is ons kapitaal. En met jullie kapitale inzet zorgen jullie er seizoen in, seizoen uit weer voor dat we onze vereniging kunnen verenigen! ”

Het buffet werd gevolgd door een uitgebreide pubquiz met maar liefst 45 vragen gepresenteerd door Cornel Boere en Heidi de Kam. Nieuw was de videoronde waar de teams moesten raden hoe het afliep en die voor veel hilariteit zorgde. Veel moeite was er met de vraag: Wie is deze eigen Dalto (speler)?

Scherm­afbeelding 2024 05 28 om 09.42.24 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Traditioneel eindigde de pubquiz met de muziekronde: Raad aan de hand van een kort intro de titel van het nummer. Zoals gezegd gespeeld en gezongen door Jasmijn en Pieter, die na afloop van de quiz de nummers nog in het geheel speelden. Welke luid werden meegezongen, want intussen zat de sfeer er goed in. De quiz werd dit jaar gewonnen door het team Frambozensapje (Chiara, Casper, Elvira, Julia, Bram, Jasper van R en René).

Scherm­afbeelding 2024 05 28 om 09.47.13 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Nogmaals dank aan alle meer dan 230 actieve vrijwilligers van Dalto Klaverblad Verzekeringen. Voor volgend jaar kunnen al twee nieuwe vragen worden bedacht: Hoeveel vrijwilligersavonden zijn tot nu toe georganiseerd en voor het hoeveelste jaar wordt de pubquiz georganiseerd? Dus bereid je alvast voor, duik in de archieven en zorg dat je er volgend jaar bij bent!

Namens de vrijwilligerscommissie (Casper van der Wiel, Gijs Meester, Jitske Burgers en Heidi de Kam).

Tekst: Heidi de Kam

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes