Winkelwagen (0)

36 likes

Ook de D2, D3 en D4 voorzien van trainers!

Update #13

Voor Dalto D2 hebben we fantastisch nieuws: Yari heeft besloten om nog een jaar door te gaan als trainer en Fes komt over van team D3 om het team te versterken. Voor de D3 zijn de nieuwe trainers Julian van Ledden en Ian Goes. En bij de D4 is er een indrukwekkende groep trainsters samengesteld met Benthe Jelier, Sophie Oepkes, Roos Bijlsma en Kim van Veluw, die van een E en F overkomen. Heel fijn dat we hiermee alle D-teams bij Dalto kunnen voorzien van trainers en trainsters!

Update #12

We hebben fantastisch nieuws over de aanstelling van trainers voor de complete E-jeugd van Dalto! Voor de E1 zetten Guus Bom, Tobias Wolswinkel en Bram van Dijk hun succesvolle samenwerking voort met nog een seizoen. Bij de E2 zullen Eva Schoenmaker en haar zus Tess Schoenmaker het team leiden. De E3 wordt getraind door Jens Bergsma en Floris van Ledden, terwijl de E4 in goede handen is bij Yke van Leeuwen, haar broer Ruben van Leeuwen en Hidde Zwanenburg. Tot slot hebben we voor de E5 Bente Smit en Lucy Kramer bereid gevonden om als trainers aan de slag te gaan.

We zijn ontzettend trots op deze geweldige groep jonge trainers en kijken uit naar een sportief en succesvol seizoen!

Update #11

Een half jaar lang was René van Hoven de trainer van de B2, en is hij halverwege het huidige seizoen overgestapt naar onze junioren, als trainer van de A3. René heeft veel ervaring en enthousiasme die hij meegenomen heeft naar zijn nieuwe rol. We zijn blij dat hij ook volgend seizoen de trainer van onze A3 wilt zijn!

Wat ook goed is voor de A3 en René, is dat Arthur Kordes volgend seizoen van de B3 de overstap maakt naar de A3 om daar samen met René het team goed te begeleiden. We wensen René en Arthur veel succes en plezier in hun nieuwe functie!

Update #10

Bij de B2 blijft Nathalie Drost haar rol als trainer vervullen. Daar zijn we als TC erg blij mee. Ze zal komend seizoen niet alleen voor de groep staan. Samen met Jasper van Rooijen (overkomend van de C2) en Selma den Hartog (overkomend van de C3) zullen ze samen ervoor zorgen dat de B2 een mooi seizoen tegemoet gaat! We wensen Nathalie, Jasper en Selma veel succes!

Update #9

Nadat we eerder hebben aangekondigd dat de C1, C2 en C4 trainers hebben gekregen, zijn we op een uniek punt gekomen waarbij ook onze C3 maar liefst drie fanatieke trainers toegewezen krijgt. Casper van der Wiel, Carel Wielinga en Mirte Anbeek zullen volgend seizoen de talenten van de C3 gaan trainen en coachen. Dit drietal heeft in het verleden al eens training gegeven bij Dalto en ze zijn erg enthousiast om volgend seizoen weer aan de slag te gaan!

Update #8

Na alle finale geweld hebben we weer een update! De huidige trainers van de B1 nemen aan het eind van dit seizoen afscheid en namens de TC willen we hen dan ook hartelijk danken voor het nu al succesvolle seizoen! We zijn vervolgens ook verheugd om aan te kondigen dat Alain ter Horst, Cedric Westerhoff en Adriaan van Dijk de nieuwe trainers zullen zijn van Dalto B1. Alain brengt waardevolle ervaring met zich mee als coach bij o.a. de junioren van SKF en momenteel bij de B1 van Dindoa (waar hij tevens speelt in hoofdmacht van Dindoa). Cedric, bekend bij Dalto als voormalig trainer van onder andere onze C1 en bij de junioren van Mia (momenteel spelend in de hoofdmacht van SDO(K)), voegt zijn ervaring en expertise toe. Deze twee jonge, ambitieuze trainers worden aangevuld door Adriaan van Dijk, een bekende naam binnen onze club die geen introductie behoeft. Als TC zijn we uitermate tevreden met deze benoeming en kijken we uit naar een succesvol seizoen onder hun leiding.

Profiel foto alain 300 300 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen
Alain ter Horst

Profiel foto cedric 300 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen
Cedric Westerhoff

Profiel foto Adriaan 300 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen
Adriaan van Dijk

 


Update #7

Ondanks de drukke agenda’s van Fenna Cavelaars en Twan van Huisstede als selectiespelers, hebben ze besloten om volgend seizoen door te gaan met training geven en coachen en staan zij daarmee nog een seizoen als trainer-coaches op de C2! Dat vinden we als TC noemenswaardig en zijn we dan ook erg blij mee! We zijn nog op zoek naar een derde trainer omdat Fenna en Twan waarschijnlijk niet altijd aanwezig kunnen zijn.

 


Update #6

Volgend jaar neemt Edwin van Kooten Niekerk de rol van trainer/coach op zich bij onze A2. We zijn momenteel nog op zoek naar een aanvulling naast Edwin, maar met zijn uitgebreide ervaring binnen Dalto met diverse teams, zijn we verheugd dat hij deze uitdaging wil aangaan. We willen ook graag onze huidige trainers bedanken voor hun toewijding, en we wensen hen het allerbeste voor de toekomst.

 


Update #5

In aanloop van de kruisfinale (23-maart a.s. om 11.00uur thuis tegen Unitas C1) hebben we goed nieuws over onze C1! We zijn blij om aan te kondigen dat Michiel van Amerongen, Tycho Jongmans en Jorrit Bergsma ook volgend seizoen de trainers zullen blijven van onze C1. Na een succesvol jaar, waarbij ze momenteel in de race zijn voor het Nederlands kampioenschap, zijn we als Technische Commissie erg blij dat dit ervaren trio nog een seizoen doorgaat. Vanuit onze kant wensen we hen en de spelers alvast veel succes!

 


Update #4

Opnieuw opwindend nieuws! Thijs Rozendal en Luna van Lokven, momenteel spelend in Dalto 6, zullen volgend seizoen de leiding nemen bij Dalto B3. Hun passie en ervaring zullen een waardevolle toevoeging zijn aan als trainer/coaches van dit team. Bijzonder om te vermelden is dat ze pas kort lid zijn van Dalto en we waarderen het enorm dat ze al een team willen trainen! We wensen hen een fantastisch seizoen samen toe!

 


Update #3

We zijn blij om de trainers voor onze D1 aan te kondigen voor het komende seizoen. Rosanne Bovenberg zal haar derde seizoen ingaan als trainer van de D1, terwijl Jesper van Kooten Niekerk zijn tweede seizoen zal starten. Daarnaast verwelkomen we Damy van der Kaaij, die met zijn ervaring van onze A-junioren een overstap maakt naar onze D1 en daarmee de staf van de D1  compleet maakt.

 


Update #2

We hebben goed nieuws wat betreft onze C4! Vorig seizoen konden we enthousiast aankondigen dat Bram Schaafsma samen met Thomas Simmering de groep zou leiden. Beide trainers hebben aangegeven nog een seizoen voor de C4 te willen staan. We zijn verheugd met hun enthousiasme en inzet.

 


Update #1

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Natasja Bos, Elmer Groot Hulze en Rudo Schulting ook volgend seizoen aan het roer zullen staan als trainer-coaches van Dalto/Jumbo Van Veldhuizen A1.

Natasja, Elmer en Rudo namen dit seizoen (samen met Tom Rickli en Wesley Dinsbach) na een trainerswissel de leiding, waarop de Technische Commissie hen heeft gevraagd om hun rol voort te zetten. Vanuit beide kanten waren de gesprekken positief en ook de spelersgroep was enthousiast. De Technische Commissie vindt het gelet op de continuïteit en stabiliteit fijn dat zij bereid zijn om door te gaan en kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking.

Rudo Schulting over de verlenging:

“Na onze start aan het begin van het zaalseizoen waren wij als trainers al snel heel enthousiast. Het is een leuke en leergierige groep met ontzettend veel potentie. Een hele gave taak om samen met de staf en de spelers zelf aan de gang te gaan om te zorgen dat we de lijn die is ingezet door kunnen trekken. Heel fijn dat het enthousiasme wat wij hebben, gedeeld wordt door zowel de TC als de spelersgroep. Ik denk dat we de randvoorwaarden goed op orde hebben en alle ingrediënten aanwezig zijn voor de spelers om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.”

 


Update #0

De Technische Commissie is op zoek naar enthousiaste individuen die willen bijdragen aan het plezier en de ontwikkeling van meer dan 30 teams binnen onze vereniging. Of je nu een doorgewinterde trainer, coach bent, of gewoon een passie hebt voor korfbal en graag een rol wilt spelen, nodigen we je van harte uit om je aan te melden!

Sinds januari zijn we gestart met de inventarisatie van de wensen van de huidige trainer-coaches. We hebben een grote database met namen van potentiële trainers en trainsters maar het kan zijn dat we niet iedereen scherp in het vizier hebben. Daarom roepen we specifiek jou op om je aan te melden! We zijn niet alleen op zoek naar trainers en coaches, maar ook naar mensen die het leuk vinden om trainers te begeleiden en te ondersteunen. Als je interesse hebt om de jeugdopleiding te versterken, willen we graag van je horen.

Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze vereniging. Laat je gegevens achter in het formulier hieronder of spreek een van de leden van de Technische Commissie aan. Wij zullen contact met je opnemen. Zelfs als je beperkt beschikbaar bent vanwege een drukke agenda, elke bijdrage is waardevol, en we verkennen graag de mogelijkheden met jou.

Wil jij (weer) training gaan geven en coachen volgend seizoen? Laat het ons weten!

Dank voor jullie betrokkenheid en inzet!

Namens de Technische Commissie
Hermen Daams (06 34 66 37 44), Robin Meerman (06 10 23 81 99) & Rick Memelink (06 44 68 09 84)

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes