Winkelwagen (0)

Meld je aan om training te geven of te coachen!

De Technische Commissie is op zoek naar enthousiaste individuen die willen bijdragen aan het plezier en de ontwikkeling van meer dan 30 teams binnen onze vereniging. Of je nu een doorgewinterde trainer, coach bent, of gewoon een passie hebt voor korfbal en graag een rol wilt spelen, nodigen we je van harte uit om je aan te melden!

Sinds januari zijn we gestart met de inventarisatie van de wensen van de huidige trainer-coaches. We hebben een grote database met namen van potentiële trainers en trainsters maar het kan zijn dat we niet iedereen scherp in het vizier hebben. Daarom roepen we specifiek jou op om je aan te melden! We zijn niet alleen op zoek naar trainers en coaches, maar ook naar mensen die het leuk vinden om trainers te begeleiden en te ondersteunen. Als je interesse hebt om de jeugdopleiding te versterken, willen we graag van je horen.

Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze vereniging. Laat je gegevens achter in het formulier hieronder of spreek een van de leden van de Technische Commissie aan. Wij zullen contact met je opnemen. Zelfs als je beperkt beschikbaar bent vanwege een drukke agenda, elke bijdrage is waardevol, en we verkennen graag de mogelijkheden met jou.

Wil jij (weer) training gaan geven en coachen volgend seizoen? Laat het ons weten!

Dank voor jullie betrokkenheid en inzet!

Namens de Technische Commissie
Hermen Daams (06 34 66 37 44), Robin Meerman (06 10 23 81 99) & Rick Memelink (06 44 68 09 84)

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ander nieuws

Voorstellen indienen kan nog tot en met vrijdag 23 februari

1 likes

Update van het S-team

2 likes

In het AD: “Cavelaars symbool voor wisselend seizoen Dalto”

5 likes

Dalto/Klaverblad Verzekeringen buigt pas in slotfase voor sterk AW.DTV

5 likes