Winkelwagen (0)

Ben’s blog: Het regent in Driebergen

Zware regen, maar dan ook echt een stortregen, een regen aan complimenten! Deelnemende clubs, bezoekers, KNKV, gemeenteraadsleden, wethouder, sponsoren, collega verenigingen uit Driebergen en omstreken, allemaal melden ze zich bij het bestuur om de complimenten over te brengen. Al die complimenten komen jullie toe, want jullie hebben met zijn allen dit even gemaakt. Even een aantal quotes uit de ontvangen complimenten:

Voorzitter Harmonie Aurora: “Wat een evenement en wat een attente uitnodiging”.

Voorzitter DMHC Shinty: “Wat een mooi evenement gaaf dat jullie dit mogen organiseren. Ik ben zelf helaas verhinderd, maar ik wens jullie een onwijs mooi en succesvol NK toe”

Spirit: “leuk dat je vertegenwoordigers van aanpalende club uitnodigt!”

Bestuurslid DVO: ”Hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst. We hadden graag sportief wat meer opgehaald bij jullie, maar buiten dat was het fijn om in Driebergen te zijn. Jullie hebben een mooi evenement neergezet en daarom ook mijn en onze dank naar al die onmisbare vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.”

Voorzitter Groen Geel: “Nogmaals complimenten voor de organisatie en gastvrijheid die Dalto heeft gebracht tijdens dit NKD.”

Voorzitter PKC: “Ben, dank voor de goede organisatie en ontvangst gisteren, mooie dag voor beide clubs!”

Bestuurslid Fortuna: “dank voor de gastvrijheid Ben! Goede organisatie!”

Voorzitter Midlandia: ”Dankjewel voor de hartelijke ontvangst”.

Bestuurslid FC Driebergen: “Mooi man, top geregeld. Geniet ervan, het is verdiend!”

Wethouder Karin Oyevaar: “Meer dan 100 vrijwilligers van Dalto zorgen ervoor dat het NK Korfbal tot in de puntjes verzorgd is vandaag. Dat is iets waar we als gemeente heel trots op kunnen zijn.”

Bram Brinkman, BVH Lokaal: “Werd uitgenodigd door de superactieve, doelgerichte en enthousiaste Ben Mansvelder om vandaag te kijken bij het Nederlands Kampioenschap (veld)korfbal dat zijn club Dalto Korfbal vandaag in Driebergen-Rijsenburg organiseert. Fantastisch en super professioneel wat Ben hier met zijn team van heel veel vrijwilligers op de mat brengt. Los van het sportieve deel van de organisatie, is er bij de club sprake van een complete studio waarmee ze o.a. de wedstrijden live kunnen streamen en interviews houden. Korfbal is een van de weinige sporten waar al vanuit de basis sprake is van een mix van mannen en vrouwen. Vandaag zijn er de kampioenschappen voor zowel jeugd als senioren. Fijn dat een bedrijf als Klaverblad Verzekeringen hun nek flink uitsteekt om zo’n dag mede mogelijk te maken. Want er komt echt veel bij kijken bij zo’n organisatie en ‘sponsoren’ zijn dan ook van essentieel belang. Hulde dus aan Ben en zijn mensen en veel succes en plezier gewenst vandaag. Toevallig liep ik ook sportwethouder Karin Oyevaar van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug daar tegen het lijf die haar belangstelling voor het evenement toonde. We bespraken nog even dat het goed is dat de plannen vanuit de Politie Landelijke Eenheid om de sportterreinen van Driebergen-Rijsenburg te ‘confisqueren’ voor hun uitbreidingsplannen niet zijn doorgegaan.”

Bezoeker: “NK veldkorfbal bij het Driebergse Dalto, cluppie van onze jongste. Met landelijke finales van ABCD-jeugd en senioren. Fijne, vriendelijke atmosfeer zoals dat hoort bij korfbal”

Bezoeker: “Vandaag bij het NK Korfbal bij Dalto geweest. Goed georganiseerd en erg leuk om hier te zijn met mijn moeder, vrouw en zoon”

Geniet ervan! Jullie hebben het verdiend!

Ben

Ander nieuws

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Zaterdag Unitas – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

5 likes

Grote clubactie: We hebben geweldig nieuws!

1 likes

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes