Winkelwagen (0)

Dalto/BNApp.nl 8 zet winstreeks door

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Dalto/BNApp.nl 8 koploper na vier duels (94 voor – 55 tegen)

Verslag en foto’s: Maayke Brouwer

Ik zal ons even voorstellen, Dalto 8, we zijn een gevarieerd gezelschap, van Koprol-Kas tot Doorloopballenkoningin Daphne. Je vindt ons in de Reserve 4e klasse I. Naast mensen die een stapje lager zijn gaan spelen, hebben we ook mensen die weer zijn begonnen met korfbal. Het is een mooi concept voor een veel te gezellig team.

Na vier competitierondes schitteren we bovenaan de standenlijst met een 94 doelpunten. Over de eerste wedstrijd zullen we het maar niet hebben, “we moesten nog even inkomen”.

Maar in competitieronde 2 stonden alle neuzen dezelfde kant op en wisten we; dit gebeurt ons niet nog een keer. En wat is er heerlijker dan een thuiswedstrijd op klein veld om dat te bewijzen. We wonnen dan ook redelijk gemakkelijk met 29-12.

In ronde 3 hadden we het geluk weer thuis te mogen spelen, ditmaal tegen Koveni 2. De uitslag van 30-14 zegt eigenlijk al genoeg, ook deze wedstrijd was niet heel erg spannend. Maar zeker niet minder leuk. Mooie acties van Fernand, Jeffrey en Kas (die dit vierde met een koprol) zorgden voor een luid applaus van het publiek.

Deze week mochten we afreizen naar Hardinxveld-Giessendam, HKC 4 stond op het programma. Ook zij hadden een veel te gezellig team en korfballen voor de lol. Onderling werd er veel gelachen met elkaar en het was een sportieve wedstrijd van beide kanten. Ook hier trokken wij weer aan het langste eind en hebben we de winstreeks met een week verlengd. En we hebben getekend voor een 15-23 eindstand op het scorebord (op groot veld!).

[av_gallery ids=’11141,11143,11142,11140′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

5 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

4 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes