Winkelwagen (0)

Dalto/BNApp.nl A2 ook op het veld kampioen

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

20160528-Kampioensfoto-Dalto-A2-001

In de zaal werd de A2 op de laatste dag kampioen. Op het veld deed de ploeg dat weer!

Tegen Fortissimo hadden we nog een keer om er een feest van te maken. Het doel was om in de rust al kampioen te zijn. Dat waren we eigenlijk wel.

Fortissimo kwam tot drie goals in de tweede helft. Dalto ging door, verdeelde de kansen onderling en maakte plezier. Dat was mooi om te zien na de teleurstelling van vorige week. Daar was nu niets meer van te zien in het veld.

In totaal hebben er zeker 23 verschillende spelers gespeeld dit seizoen in Dalto A2. Nog meer waren er betrokken. De wisselingen zijn dan ook nooit een excuus geweest. Zij waren ook gewoon goed genoeg.

Andere clubs waren al lang afgehaakt. Dalto niet. De spelers niet. De reserves niet. De ouders niet; Die schreeuwden de ploeg, uitgedost als D-side, naar het kampioenschap in de zaal. En ook de A1 niet; die bleven gewoon hun liedjes zingen langs het veld.

A2, Jullie zijn de beste. Geniet er van.

Steven

20160528-Kampioensfoto-Dalto-A2-002

20160528-Kampioensfoto-Dalto-A2-1278

Foto’s Cees Anbeek.
Meer foto’s op zijn OneDrive-account.

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

5 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

4 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes