Winkelwagen (0)

Dalto/BNApp.nl A2 ook op het veld kampioen

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

20160528-Kampioensfoto-Dalto-A2-001

In de zaal werd de A2 op de laatste dag kampioen. Op het veld deed de ploeg dat weer!

Tegen Fortissimo hadden we nog een keer om er een feest van te maken. Het doel was om in de rust al kampioen te zijn. Dat waren we eigenlijk wel.

Fortissimo kwam tot drie goals in de tweede helft. Dalto ging door, verdeelde de kansen onderling en maakte plezier. Dat was mooi om te zien na de teleurstelling van vorige week. Daar was nu niets meer van te zien in het veld.

In totaal hebben er zeker 23 verschillende spelers gespeeld dit seizoen in Dalto A2. Nog meer waren er betrokken. De wisselingen zijn dan ook nooit een excuus geweest. Zij waren ook gewoon goed genoeg.

Andere clubs waren al lang afgehaakt. Dalto niet. De spelers niet. De reserves niet. De ouders niet; Die schreeuwden de ploeg, uitgedost als D-side, naar het kampioenschap in de zaal. En ook de A1 niet; die bleven gewoon hun liedjes zingen langs het veld.

A2, Jullie zijn de beste. Geniet er van.

Steven

20160528-Kampioensfoto-Dalto-A2-002

20160528-Kampioensfoto-Dalto-A2-1278

Foto’s Cees Anbeek.
Meer foto’s op zijn OneDrive-account.

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes