Winkelwagen (0)

Dalto/BNApp.nl B4 kampioen!

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Dalto B4 Kampioen

Verslag: Jos van Grinsven
Foto’s : Carel Wielinga

Ook de B4 mag zich bij de kampioenen op het veld voegen. Het kampioenschap kon al gevierd worden tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Hellas 63 B2 op 1 oktober.
Er ging een wat rommelige voorbereiding aan vooraf waarbij de wedstrijd eventueel pas laat in de middag gespeeld kon worden en misschien niet iedereen kon spelen. Uiteindelijk kwam alles nog goed en heeft zelfs Mike met blessure nog zijn speelminuten gemaakt. Met 9-5 was Dalto in de wedstrijd duidelijk de betere.

Na afloop bubbels op het veld en taart in het nieuwe clubhuis (bedankt Bert!) en natuurlijk een enthousiaste teamfoto door Carel.

In de laatste wedstrijd bij Soesterkwartier werd er nog extra glans aan het kampioenschap gegeven door met 6-4 ook nog ongeslagen te blijven.

Dalto B4 Kampioen

Gefeliciteerd namens Dalto!

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

0 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

2 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes