Winkelwagen (0)

Dalto/BNApp.nl is Arbitrageproof!

Zaterdag 11 juni 2016

Dalto/BNApp.nl mag zich met ingang van volgend seizoen ‘Arbitrageproof’ noemen! Het certificaat ‘Arbitrageproof’ wordt door het KNKV uitgereikt aan verenigingen die een helder en positief beleid hebben en zich actief inzetten voor goede scheidsrechters en wat daarbij komt kijken. Dalto is daar als één van de eerste korfbalverenigingen uitstekend in geslaagd!

20160604-Dalto-Arbitrageproof-282

Spelen en fluiten zijn één

“Zonder scheidsrechters is er geen wedstrijd en daarom hebben we op basis van ons beleid ‘Spelen en fluiten zijn één’ al veel werk verzet”, aldus Ron Spruit. Elk seizoen worden er nieuwe scheidsrechters opgeleid – zowel jeugdspelers vanaf 14 jaar als volwassen (oud-)spelers. Sinds afgelopen seizoen worden alle thuiswedstrijden van het breedte korfbal gefloten door een eigen – goed opgeleide – scheidsrechter. Bovendien zijn alle jeugdleden van 15 jaar en ouder begonnen met het behalen van het Spelregelbewijs van het KNKV. Dalto stimuleert bovendien ook ouders en volwassen leden om het Spelregelbewijs te behalen.

Positief Coachen

Dalto is op nog meer manieren sterk gericht op een sportief en veilig sportklimaat. Zo hebben is er bij Dalto ook een specifieke commissie die zich inzet om het Positief Coachen verder te ontwikkelen. Ouders en jeugdtrainers bij de jongste jeugd worden hierbij actief betrokken en er is doorlopend aandacht voor gedragsregels voor respect en sportiviteit. Respect en (top)prestaties en gaan bij korfbal bijzonder goed samen!

Sportieve topclub

Het certificaat ‘Arbitrageproof’ is feestelijk uitgereikt door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond tijdens de Dalto Einddag van afgelopen zaterdag. Dalto/BNApp.nl is trots op deze erkenning en ziet, mede door de bouw van een gloednieuwe accommodatie op sportterrein De Woerd, de toekomst met vertrouwen tegemoet. We nodigen daarom iedereen uit om kennis te maken met een sportieve en zeer succesvolle vereniging, die sinds zaterdag op het gebied van Arbitrage en Sportiviteit is gecertificeerd.

20160604-Dalto-Arbitrageproof-285

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

2 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

3 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes