Winkelwagen (0)

Dalto/Jumbo Verberne A1 – Tempo A1

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

DVO/Accountor A1 – Dalto/Jumbo Verberne A1 24-23 (rust 11-11)

Zaterdag 10 september stond de wedstrijd tegen DVO A1 op het programma. Een week na het zure verlies tegen Oranje-Wit gingen we met goede moed en overtuiging op pad naar Bennekom. We begonnen de wedstrijd helaas met een 2-0 achterstand maar al snel maakten we het weer gelijk. Zo ging het de eerste helft steeds gelijk op en liepen we zelfs iets uit, tot vlak voor rust. We verloren de concentratie en begonnen veel fouten te maken. We gingen met een gelijke stand van 11-11 de rust in. De tweede helft startten we met veel korte aanvallen zonder doelpunten, terwijl de spelers van DVO de kansen wel afmaakten. Hierdoor kwamen we op een achterstand van 20-16. Vanaf dat moment begonnen wij onze kansen ook af te maken en kwamen terug tot 1 punt. We konden helaas niet doordrukken en kwamen op 24-20 achterstand. Door de doelpunten van Jer, Thijs en Mika kwamen we terug tot 24-23, helaas klonk toen het fluitsignaal en verloren we (alweer) met 1 punt verschil.

Dalto/Jumbo Verberne A1 – Tempo A1 26-20 (rust 15-9)

Na twee wedstrijden met 1 punt verschil verloren te hebben, waren we het er met zijn allen over eens dat dat maar eens moest gaan veranderen. Ons plan tegen Tempo A1 was; minder fouten maken, goed uit de startblokken komen en een voorsprong opbouwen. En dat is goed gelukt! Ondanks dat Tempo het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte, begonnen we de wedstrijd goed en het werd steeds beter. Er werden mooie kansen gecreëerd en deze wedstrijd ook afgemaakt. Met een heerlijk gevoel en een 15-9 voorsprong gingen we de rust in. Daarin werd verteld dat we geconcentreerd moesten blijven en alles moesten blijven geven om onze voorsprong niet op te geven.

Misschien moeten we in het vervolg maar geen rust meer nemen, want na het startsignaal voor de tweede helft ging juist alles mis. Er werd te veel risico genomen, fouten gemaakt en de concentratie was ver te zoeken. We lieten het zelfs zover komen dat het uiteindelijk 18-18 stond. Lang is het deze stand geweest, waarna na veel pogingen de 19-18 en 20-18 door Paula werden binnengeschoten. Jeremie vergrootte de voorsprong met een vrije bal en een schot en na een schot van Mika was de wedstrijd zo goed als gespeeld.

Tempo scoorde nog twee keer, maar dat deden wij ook. Met als bonus als allerlaatste een prachtig middellijntje van Mika. Dit doelpunt werd juichend en springend gevierd, waarna er chaos ontstond bij het wisselen van vak, de scheids snapte dit ook niet meer en floot af. De eerste punten zijn binnen!

Aankomende zaterdag moeten we in Amsterdam tegen AW/DTV A1, waar we ons stinkende best gaan doen om weer zo’n goede wedstrijd neer te zetten, maar deze keer zonder het spannend te maken!

Als laatste wil ik Lies en Linde die bij ons zijn gestart, en alle reserves van deze twee wedstrijden heel erg bedanken! Zonder jullie hadden we de wedstrijden niet kunnen spelen. Super bedankt voor jullie inzet en heel erg goed gedaan, Dank jullie wel!!

Groetjes,
Paula

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_gallery ids=’10976,10999,11000,10979,10980,11002,10982,10985,10987,10993′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes

Verkoop D-side Hoodie / T-Shirt

3 likes

AD: Interview met Mathijs den Ouden

4 likes

Dalto/Klaverblad Verzekeringen tankt vertrouwen tegen Oost-Arnhem

9 likes