Winkelwagen (0)

Dalto-kampioenen gefeliciteerd!

Het KNKV heeft vorige week besloten, dat de veldcompetitie ongeldig wordt verklaard en dat in de zaal de eindstand per 14 maart bepaalt welke ploeg er kampioen geworden is. Dit heeft voor onze vereniging nogal wat eerste plekken opgeleverd. Dalto/Klaverblad Verzekeringen mag de volgende kampioenen begroeten:

Dalto E4 is ongeslagen kampioen geworden. Klasse!

Dalto D1 is kampioen en had afgelopen zaterdag naar het NK zullen afreizen. Jammer dat dit niet door kon gaan. Maar toch gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Dalto A4 en A3 hebben ook allebei een kampioenschap in de wacht gesleept. Dalto A3 zonder puntverlies en A4 met 1 verloren wedstrijd. Chapeau mensen.

Het Midweekteam heeft niet alleen literair talent in de gelederen,  maar weet ook sportief van wanten. Met evenveel punten als Oranje Nassau, maar één wedstrijd minder gespeeld, kunnen zij de kampioensvlag hijsen.

Senioren 6 mag zich kampioen noemen met 20 punten uit 11 wedstrijden. Met nog een paar pittige wedstrijden voor de boeg, mogen we blij zijn met deze uitkomst, hoewel het spelen van de beslissende wedstrijden natuurlijk leuker was geweest.

Hetzelfde geldt mutatis mutandis voor het derde: met nog een paar wedstrijden te spelen is promotie naar de reserve hoofdklasse gerealiseerd met een voorsprong van twee punten op de naaste belager DOS’46. Een mooi resultaat voor deze combinatie van talent en ervaring.

Ons vlaggenschip en het tweede zijn zelfs op de reguliere manier kampioen geworden. Zij waren al kampioen voordat deze wijziging van kracht werd. Een prestatie van formaat. Nu is het wachten alleen nog op de play-offs. Het mooiste zou zijn, dat ze nog gespeeld kunnen worden. Zo niet, dan zou toch zeker de best gekwalificeerde ploeg van de hoofdklasse (Dalto) in aanmerking moeten komen voor promotie.

Bij deze namens het bestuur de complimenten voor de inzet van alle trainers, spelers, begeleiders, vervoerders en supporters van deze teams.

Douwe de Vries

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

5 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

4 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes