Winkelwagen (0)

0 likes

De Dalto Pupillennacht 2022

20220514 Dalto Pupillennacht

Wat een feest zo met zijn allen in ons clubhuis!

Een van de leukste activiteiten van het jaar vond afgelopen weekend weer plaats in het clubhuis! Samen met je teamgenoten in de kantine slapen is het perfecte recept voor een gezellige avond. Het thema van dit jaar was beestenbende, en daar waren hele mooie outfits voor verzonnen.

Om 18:30 uur stond iedereen klaar om te beginnen. Als eerste een namenrondje doen is nooit verkeerd, en dan konden we ook meteen horen wat iedereens lievelingsdier was. Na elkaar al iets beter te hebben leren kennen was het tijd om vast de bedden klaar te leggen. Meerdere luchtbedden werden opgeblazen, liepen weer leeg en werden daarna nog een keer opgeblazen. Toen de bedden eenmaal lagen en iedereen naar buiten was, werd nietsvermoedend het clubhuis op slot gedraaid door verschillende dieren. Het was nu de taak voor de kinderen om de goede code te kraken door middel van opdrachten zodat ze daarna het clubhuis weer in konden. De inzet was enorm en iedereen ging er maximaal voor. Er werden gekke bekken getrokken, liedjes gezongen en er werden sprintjes getrokken over het hele terrein. Voor de winnaars was er natuurlijk nog een kleine beloning, maar ook de anderen werden beloond voor hun goede inzet. Er werd een film aangezet, die gekeken werd onder het genot van wat snoep en chips.

Zondagochtend waren de eerste kinderen alweer om half 6 wakker. Dat was toch even schrikken voor de begeleiders… Maar na een kop koffie was iedereen weer fit genoeg om te beginnen aan de ochtendgymnastiek. Lekker even de energie eruit gooien zo op de vroege ochtend. Na de ochtendgymnastiek was het tijd om te ontbijten en de bedden op te ruimen. Aan het einde van de ochtend was er nog tijd om even lekker te voetballen, korfballen of iets anders leuks te doen. Ook moest er natuurlijk nog even een potje kids tegen begeleiders gekorfbald worden. En om 12 uur was het dan alweer tijd om naar huis te gaan en om bij te slapen.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag met veel gezelligheid!

Tot volgend jaar allemaal:))
Stijn en de rest van de JC

[av_gallery ids=’54514,54515,54513′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

 

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

1 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes