Winkelwagen (0)

Drie talentvolle versterkingen voor selectie Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Persbericht Dalto

Driebergen, 15 mei 2023

Dalto presenteert haar eerste drie versterkingen voor komend seizoen. De gezusters Yoni en Enza Bulterman komen over van KVA uit Amstelveen, Anne Dorsman komt over van KCC uit Capelle.

Yoni en Enza Bulterman

PHOTO 2023 05 16 14 37 18            PHOTO 2023 05 16 14 37 34

Yoni en Enza maken komend seizoen de overstap naar Dalto/Klaverblad Verzekeringen en zijn daarmee de eerste aanwinsten voor de selectie van nieuwbakken hoofdcoach Jesper Oele. Beide dames zijn afkomstig van KVA (Amstelveen) waar ze het afgelopen zaalseizoen uitkwamen in de Overgangsklasse. Op het veld komt KVA eveneens uit in de overgangsklasse en staan ze momenteel tweede, achter Spirit.

Beide dames zijn enthousiast over de overstap en vertellen daarover het volgende: ”Donderdag hebben we bij KVA bekend gemaakt dat we de overstap maken naar Dalto, omdat we klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. We willen veel leren en beter worden en dat kan bij Dalto, aldus Enza”. Yoni vult haar zus aan: “Ons contact met Jesper en de TC was gelijk goed en we kijken er naar uit om onderdeel te zijn van Dalto, een hele positieve, gezellige en goede club!”

Anne Dorsman

PHOTO 2023 05 16 14 50 55

Ook Anne Dorsman (20) kiest voor het geel en zwart van Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Anne maakt de overstap naar Driebergen vanuit Capelle waar ze actief was voor KCC/CK Kozijnen. Dorsman is opgegroeid bij KCC en heeft daar alle jeugdteams doorlopen. Nu is ze klaar voor een stap naar een andere vereniging en kiest ze voor Dalto.

Anne over haar keuze voor Dalto: ”Vanaf volgend seizoen zal ik te zien zijn in geel-zwart. De passie en de fantastische supporters hebben mij naar Driebergen geleid. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk er dan ook naar uit om vanaf komend seizoen mooie momenten met de selectie en de D-side te mogen beleven”

Alle drie de dames zullen na het veldseizoen aansluiten bij de selectie. Edwin Wolswinkel namens de TC over de eerste zomerse versterkingen: “We zijn blij dat we ons komend seizoen mogen versterken met drie jonge talentvolle dames. Met de zussen Yoni en Enza Bulterman van KVA halen we twee dames binnen die heel bewust voor Dalto gekozen hebben. Ze hebben bijvoorbeeld een training meegedaan en hebben uitgebreid gesproken met de trainers. Anne Dorsman komt over van Korfbal Leagueclub KCC en wilde dit seizoen maar naar één club: Dalto! Als TC gaan we er van uit dat de dames met onze gedreven staf een succesvolle periode tegemoet gaan in een omgeving waar ruimte is om als speler te groeien.”

Ander nieuws

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes

Verkoop D-side Hoodie / T-Shirt

3 likes

AD: Interview met Mathijs den Ouden

4 likes

Dalto/Klaverblad Verzekeringen tankt vertrouwen tegen Oost-Arnhem

9 likes