Winkelwagen (0)

0 likes

Fantastische einddag!

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Afgelopen zaterdag hebben we een fantastische einddag gehad! Veel mensen, veel gezelligheid en plezier, mooi weer en mooie opbrengsten.

Voor de organisatie begon het opbouwen op vrijdagavond en werd op zaterdagochtend 09.00 uur hervat. Spelletjes en horecagelegenheden werden klaargezet onder het steeds warmer wordende zonnetje. Heerlijk. Door de vele hulp van de AC, JC en anderen verliep dit voorspoedig.

Langzamerhand druppelden de deelnemers van de teams binnen. Leuk om te zien dat dit een prachtige mix van Dalto was. Jonge senioren, jeugd, hele teams, ouderen, families en gezinnen deden allemaal mee met de Paralympics spelen. Er waren zes spellen die door de AC en JC waren bedacht: Parabowlen, Slecht zicht korfbal, Zitvolleybal, Parafette, Blindvoetbal en Glibberhonkbal. Door de beperkingen die er waren opgelegd in de spellen, was het leuk om te zien hoe iedereen hiermee om ging. Goede korfballers konden er niks van op het moment dat ze door een plastic bekertje heen moesten kijken. Voetballen zonder de bal te zien, is toch ook best lastig. Iedereen heeft erg gelachen, zowel de deelnemers, als het publiek. Naast het plezier, waren er ook nog prijzen te winnen. De derde prijs werd gewonnen door de Swaggersmurfen, de tweede prijs door de E1 en de eerste prijs ging naar Dalto 5. Gefeliciteerd!

Rond half vier stond het traditionele koppelschieten op het programma. Dit jaar deden er 68 senioren koppels en 20 jeugdkoppels mee. Dit betekent dat er 176 mensen meededen! Een record. Iedereen wil natuurlijk die grote bokaal winnen! In het prachtige zonnetje en onder begeleiding van een goede speaker, werden er in totaal 20 rondes gespeeld tot de finale begon. De finale ging tussen Joren en Mika en Wesley en René. In het begin pakten Wesley en René een comfortabele voorsprong. Echter, Joren en Mika kwamen gelijk en gingen er daarna overeen. De winst was met 11 tegen 9 voor de winnaars van vorig jaar. Joren en Mika, gefeliciteerd! Derde waren Maarten en Jorrit geworden door van Thijs en Thijs te winnen.

Bij de jeugd zag het podium er als volgt uit: 1e: Daan en Jonas, 2e: Roy en Tycho, 3e: Margot en Ellen. Wat een talenten zitten er bij de jeugd en wat kunnen ze goed schieten. Wat ook genoemd moet worden is dat Jochem en Thijmen uit de F het Roy en Tycho erg moeilijk maakten in de halve finale en maar nipt verloren!

Om onze nieuwe accommodatie zo mooi mogelijk er uit te laten zien, hebben we geld ingezameld door een veiling. Veilingmeester Ben Mansvelder was goed op dreef om vele kavels te veilen. Prachtige kavels waren present: NLBubbelvoetbal activiteit voor 10 personen, 10x een wijnproeverij van De Mol Drankenspecialist, klimmen vanaf 16+ voor 8 personen, een zeiltocht, een shirt van Barbara Brouwer, met de dames van de selectie de Dom beklimmen, barkrukken uit de oude kantine, een avond met de mannen van de selectie, een oppasbeurt, een date met Jeremie, muzieklessen en vele etentjes. Het was ook erg leuk om te zien dat er spontaan kavels werden aangeboden en ook geveild. Het eindresultaat mag er ook wezen: een bedrag van € 4.000,- is opgehaald. Aanbieders bedankt voor het inbrengen van alle kavels! Bieders en kopers, bedankt voor jullie gulle gaven! Veel plezier met de gekochte kavels.

Het was een fantastische dag voor Dalto, voor onze mooie vereniging. Er is veel gelachen en plezier gemaakt. Het was een dag, zoals Dalto is: warm, persoonlijk, ontspannen, fanatiek, enthousiast, bereidwillig en met veel vrijwilligers. Gewoonweg: fantastisch!

Bedankt allemaal!
Organisatie van de einddag

> Naar het foto-overzicht

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes