Winkelwagen (0)

0 likes

Hemelvaarttoernooi 2017 – verslagje en foto’s

Dalto Hemelvaartstoernooi 2017

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Wat was het weer een geslaagd toernooi! Veel mensen van de club, maar ook veel mensen van buiten de club die voor het eerst kennis maakten met het spelletje korfbal, waren aanwezig op de Woerd om in de zon een potje te korfballen. 14 teams die meededen met het toernooi en 135 man die daarna nog gezellig gingen barbecueën zorgden voor een lekker sfeertje van 10 uur ’s ochtends tot zo’n 12 uur later.

Team 10, in de zwarte shirts, prolongeerden hun titel door in de finale het in blauw geklede team 5 te verslaan. Gefeliciteerd!

Iedereen die mee heeft gedaan met het toernooi en/of de barbecue; bedankt dat jullie er waren! Natuurlijk gaat er ook veel werk in zo’n toernooi en barbecue zitten waarmee talloze mensen ons hebben geholpen. Iedereen die ons heeft geholpen achter de bar, in de keuken of op een andere manier, ontzettend bedankt voor jullie inzet! In het bijzonder willen we graag Peter, Ingrid, Hennie, Guus bedanken voor het voorbereiden van de barbecue en de hele dag klaarstaan in de keuken.

Tot volgend jaar!

De Activiteitencommissie

Dalto Hemelvaarttoernooi

 

Dalto Hemelvaarttoernooi

Team zwart - kampioenen!
Team zwart – kampioenen!

Dalto Hemelvaarttoernooi

Dalto Hemelvaarttoernooi

 

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes