Winkelwagen (0)

Herfstkampioenen!

Een goed begin is het halve werk. Het mag nu eindelijk gezegd worden, Dalto 8 is herfstkampioen. De laatste zes wedstrijden werden gewonnen. Afgelopen week werd er gewonnen van de medekoploper Vriendenschaar en deze week van ACKC.

Deze week moesten we het zonder ons liefdeskoppel Bianca en Jeffrey doen, die zijn momenteel aan het genieten in Mexico.. De acht overgebleven spelers die niet mee mochten gingen de strijd aan met ACKC. Al vrij snel was duidelijk dat er van een echte ‘strijd’ geen sprake was. Na tien minuten stond er een 6-0 voorsprong op het scorebord, die voor ACKC niet meer in te halen was. Met een 15-6 ruststand was de wedstrijd dan ook al zo goed als gespeeld.

Na de rust werden er nog enkele mooie doelpunten en acties gemaakt. Sommige werden wel bekroond met een doelpunt, sommige niet. Maar het was een genot om naar te kijken, het plezier straalde er vanaf als Kas en Marc weer een mooi 1-2’tje scoorden. Fernand had soms wat kansen nodig, maar ook hij wist de bal door het gele mandje te krijgen. Leuk om te vermelden dat iedereen (weer) gescoord heeft! Beide partijen tekenden voor een 28-13 eindstand. En dat maakte ons officieel herfstkampioen! Na de zaal gaan we weer verder strijden voor het echte kampioenschap, maar een goed begin is het halve werk.

Op naar de zaal, maar eerst een weekje uitrusten.

Maayke

[av_gallery ids=’11726,11731,11735,11736,11738′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes