Winkelwagen (0)

0 likes

Koksgasten en Jumbo/Verberne Driebergen verzorgen maaltijden selectie

Maaltijdverzorging voor de selectie
Foto Mariska Veldheer

Gisteren is de selectie van Dalto/Klaverblad Verzekeringen begonnen met een dubbele training op de dinsdag. En tussen de trainingen door is er natuurlijk behoefte aan een voedingsrijke maaltijd.

Dit seizoen zal Koksgasten samen met Jumbo/Verberne deze maaltijden gaan verzorgen. Luxe? Ja zeker! Een extra aanvulling op de randvoorwaarden rondom de selectie! Buiten proportioneel? Nee zeker niet.

Vanuit de sponsorcommissie is het idee ontstaan om op zoek te gaan naar een cateraar die bereid is om zijn uren te investeren in het koken voor de selectie, maar dan wel met de THT-producten van Jumbo/Verberne. Dat wil zeggen dat op dinsdag alle โ€œtenminste houdbaar totโ€ producten worden opgehaald bij Jumbo Verberne door onze vrijwilligers. Diezelfde vrijwilligers zorgen voor het vervoer naar de kookstudio van koksgasten op de Engweg en naar de eindbestemming op de Woerd.

“Wij zijn erg blij dat we met Koksgasten een nieuwe sponsor hebben weten te binden. Mijns inziens een betekenisvolle sponsoring! We hebben met bestaande sponsor George Verberne (Jumbo/Verberne) en Peter Hoogeveen (Koksgasten) om tafel gezeten om te kijken naar een duurzaam concept om zo de selectie te voorzien in de randvoorwaarden, waar eenieder zijn eigen kracht inbrengt. Zo is dit driehoekje ontstaan en heeft de selectie gisterenavond voor het eerst kunnen proeven van de kookkwaliteiten van Peter,โ€ aldus Ben Mansvelder, bestuurslid PR & Marketing.

Een uitgebreide introductie met sponsor Koksgasten volgt later op dalto.nl. Toch al nieuwsgierig naar Peter en zijn bedrijf? Neem dan een kijkje op: www.koksgasten.nl.

Koksgasten

Sponsor Jumbo-Verberne

 

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes