Winkelwagen (0)

Laat later laatst. . . verslag A2

De Meeuwen A1 – Dalto/BNApp.nl A2 19-15 (rust 8-8)

28 januari 2017 17:30 uur

Er stond ons een zware wedstrijd te wachten. We moesten tegen de koploper Meeuwen A1, we hadden al eerder dit seizoen tegen ze gestunt en hoopten dat opnieuw te kunnen doen.

Opstelling:
Aanval: Joran, Jim, Bente en Linde;
Verdediging: Joren, Arie, Willeke en Manoek.

Bente RodenburgHet was de een spannende wedstrijd, beide ploegen konden maar niet los komen van elkaar. Na ongeveer 15 minuten gespeeld te hebben stond het 5-5. Toen hadden we even een mindere fase en stonden we met nog maar een paar minuten op de klok 8-6 achter. Gelukkig haalden we uit dat kleine beetje tijd ook het maximale, we kwamen via een afstandsschot van Joren op 8-7 en met nog 2,5 seconden te gaan scoorde Arie een afstandsschot waardoor we met een gelijke stand de rust in gingen.

We begonnen de tweede helft sterk en liepen uit tot 11-13 door een paar mooie goals van Manoek, Joren en Jim. Alleen gaven we de voorsprong ook weer snel weg en stond het met nog een kwartier te gaan 14-14. Tijdens een doorbraak blesseerde Bente zich aan haar knie, wat natuurlijk erg zuur is aangezien ze net na een jaar revalideren weer haar eerste volledige wedstrijd kon spelen. We hopen dat het zo snel mogelijk weer goed met haar gaat. Na het uitvallen van Bente waren we duidelijk minder dan De Meeuwen en verloren we uiteindelijk met 19-15.

Arie

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[korfbal-competitie-overzicht feedname=”Standen” extra=”t=A2″]

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes