Winkelwagen (0)

0 likes

Na euforie komt trots!

Trots op eenieder betrokken bij de wedstrijden tussen Groen Geel en Dalto. Wat een beleving, wat een sfeer, wat een korfbalspel en wat een humor en respect tussen de supportersgroepen.

82 doelpunten in 50 minuten. Niet alleen in Driebergen zat eenieder met samengeknepen billen, maar ook in de andere korfbalminnende dorpen en steden zat men aan de buis gekluisterd. De mannen van de livestream hebben bewezen dat ze schitterend goede content kunnen maken en dat hebben 10.000 mensen gisteren gezien! 10.000!! Mensen kijken naar een stream, omdat het korfbal dat gespeeld wordt het aankijken waard is. Wat een passie, beleving en bevlieging bij zowel de geel-zwarte als ook de geel-groene dames en heren. Pure reclame voor het korfbal en dus complimenten naar zowel de ploeg van Adriaan als ook van Dico. Helaas koopt Dico hier niet zoveel voor, maar wat hadden we de nieuwe vrienden uit Wormer meer gegund!

Vrienden uit Wormer. Ik zeg het niet voor niets. Na een meer dan gastvrije ontvangst in Wormer hebben onze gasten (250+ in getal) zich ook uitstekend gedragen in Driebergen. Na de ludieke actie van de D-side in Wormer, volgde een ludieke actie door de groen-gele brigade. Chapeau! Briljant! en dank voor het sponsoren van de bal :).

Het moment dat euforie omslaat in trots zien jullie ook terug in de registratie van de stream. Namelijk het moment dat beide supportersgroepen elkaar bedanken met de IJslandse Haka!

Via deze weg wil ik Groen Geel heel veel sterkte wensen en daarna weer veel succes met de ingeslagen koers! Dico en brigade kop omhoog!
Voor ons een hele boeiende week met drie finales. Zowel de B1, de A1 als ook het eerste staan voor gigantische uitdagingen. Uitdagingen die een bepaalde energie losmaken in de vereniging en ons verenigen! Spannende week voor de boeg, forza Dalto!

Ben Mansvelder

[av_hr class=’invisible’ height=’4′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

2e play-off Dalto - Groen Geel

2e play-off Dalto - Groen Geel

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes