Winkelwagen (0)

NK Veldkorfbal bij Dalto op 24 juni

Op zaterdag 24 juni mogen wij als Dalto het NK veld weer organiseren. Vorig jaar was dit een heel geslaagd evenement waarbij wij ons aan een heleboel clubs in Nederland hebben kunnen presenteren als een goede organisator.

Het NK Veld wordt dit jaar op één dag georganiseerd. Dalto is daarbij gastheer voor de finales van A, B, C en voor het eerst ook de D-jeugd en de Ereklasse. Het zal dan ook een hele drukke dag worden van ’s morgens vroeg tot en met een leuk feest na afloop.

De hele dag zullen de wedstrijden gestreamd worden door ons fantastische livestream-team aangevuld met een aantal geweldige vrijwilligers van buiten Dalto. Dit werd vorig jaar als iets heel bijzonders gezien. Normaliter wordt de A-jeugd en de Ereklasse (senioren) gestreamd maar Dalto zal Dalto niet zijn als zij niet alle wedstrijden streamen. Een enorme uitdaging voor het hele team maar het gaat weer geweldig worden met een mooi gebouwde studio in de kantine met interviews en live commentaar bij iedere wedstrijd.

Nou ik het over de kantine heb, daar is de hele dag een heleboel hulp nodig. Vanaf het eerste moment dat er teams komen voor koffie, broodjes, fris, iets lekkers en vergeet onze heerlijke tosti’s niet. Later op de dag komen de heerlijke broodjes hamburger van Hennie en natuurlijk een patatje of iets anders lekkers. Hiervoor zijn een heleboel mensen nodig. Bij deze de oproep, WIE KAN EN WIL ER HELPEN. Als je wilt helpen kun je aangeven welk deel van de dag je er het liefst bent. Er zal nog een uitgebreid schema gemaakt gaan worden maar wij verwachten uiterlijk om 8.30 uur te beginnen met de kantinediensten.

Naast livestream en kantinediensten zijn er nog een heleboel mensen nodig die als crew allerlei hand- en spandiensten willen en kunnen verrichten. Toezicht houden op het gedrag van supporters, mensen de weg wijzen op het park, hulp bij het parkeren, verkoop van munten, entreegelden innen, ontvangst van genodigden, checken hoe de kleedkamers erbij staan nadat er een team gevierd heeft dat ze kampioen geworden zijn of getreurd hebben omdat ze verloren hebben etc.etc.

Aarzel niet om je aan te bieden als hulp die dag. Er zijn veel mensen nodig en vele handen maken licht werk. Als wij er een leuk en goed georganiseerd NK van maken kunnen wij ons als vereniging presenteren en hopen wij er ook financieel een mooie dag van te maken voor de vereniging.

Wij hebben een speciaal mailadres waar je je kunt aanmelden. Geef aan wat je wilt doen, wat een geschikt tijdstip voor je is. Er zijn mensen nodig van 8.30 uur tot 22.00 uur.

Aanmelden via nk@dalto.nl; geef even je naam en telefoonnummer. Je mag mij ook appen als dat makkelijker is op 0653 64 5420.

Namens het organisatiecomité dank voor je aanmelding.

Rosemarie Wielinga

Alle informatie over het NK Veldkorfbal vind je hier 

Ander nieuws

Hemelvaart toernooi 2024

3 likes

Barhelden gezocht: er staan nog diensten open!

3 likes

Toernooien 2024

0 likes

Alle C-teams voorzien van trainers!

32 likes