Winkelwagen (0)

Pupillennacht – verslag en foto’s

20170520-dalto-pupillennacht-2017

Wat een feest! Gelukkig kon de pupillennacht dit jaar doorgaan met 19 stoere jongens en meisjes, van jong tot oud.

Nadat alle spullen een veilig plekje hadden in ons nieuwe clubhuis (jaja, dit was de eerste editie in de nieuwe kantine!) hebben we een voorstelrondje gedaan waarna de groepen verdeeld werden. Over het veld lagen verschillende opdrachten en vragen verdeeld, als zij deze goed uitvoerden of beantwoordden kregen zij een deel van de rebus. Alle kaartjes bij elkaar luidde de rebus: ‘We gaan nog niet naar huis!’. Dan nog maar een potje korfballen en de stoelendans waarna het tijd was om de bedden klaar te leggen. Na heel wat matjes uitrollen, luchtbedden opblazen en spullen zoeken lagen wij er klaar voor…. Mees Kees op de planken (natuurlijk onder het genot van wat chips). Na een modeshow waarin iedereen zijn/haar pyjama heeft laten zien door middel van een dansje was het tijd om te slapen. En dat deden ze!!

Er zaten wat vroege vogels tussen, maar rond 07:15 werd iedereen wel een beetje wakker. En dan is het tijd voor de beruchte ochtendgymnastiek van onze eigen Mees Elmer. De beentjes werden gestrekt, de armpjes gezwaaid en de kaken getraind met wat gapen. Ondertussen stond het ontbijt klaar, na de buikjes gevuld te hebben konden de kids er weer even tegen aan. Sommigen hadden wat extra rust nodig en bleven een film kijken, anderen speelden nog een potje korfbal. Totdat het grote eindspel klaar was… de zeepbaan!! De eerste kids gooide zich al van de berg af, met of zonder luchtbed, en al gauw volgde de rest. Na een tijd gerold, gegleden en geduikeld te hebben kwamen daar de ouders aan en was de pupillennacht alweer voorbij. Lieve, stoere, leuke kids, wat hebben jullie het goed gedaan en wat was het leuk! Tot volgend jaar (en voor diegene die volgend jaar te oud zijn voor de pupillennacht, jullie mogen mee op kamp!).

Groetjes de JC

PS een pupillennacht is niet compleet zonder gevonden voorwerpen. In het album staan op het laatst foto’s met de kledingstukken die achter zijn gebleven. Deze kunnen jullie vinden als jullie door de hoofdingang naar binnen gaan en links in de bak(ken) kijken.

Foto-album Pupillennacht 2017


Pupillennacht

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes