Winkelwagen (0)

Roy van Witzenburg geslaagd!

Arbitrage Dalto, Roy Witzenburg
Felicitaties van examinator Marcel van Eijkelenburg voor Roy van Witzenburg.

[av_hr class=’invisible’ height=’4′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Ik zie het nog gebeuren. Op 17 januari 2017 stond er voor velen een opvallende scheidsrechter in het veld: Roy van Witzenburg. Klein van stuk, maar groot in daden, nog maar 13 jaar, maar of hij al jaren floot. In mijn begeleidingsrapport schreef ik: “Best knap als je daar toch maar even met een fluit gaat staan.”

Roy werd vanaf dat moment vaste scheidsrechter voor E- en F-wedstrijden. Eigenlijk ging hem dat best makkelijk af, maar ja, hij kon niet eerder een diploma halen dan dat hij 15 jaar zou zijn. In seizoen 2017-2018 kwam toestemming om Roy eerder examen E/F te laten doen. En dat gebeurde op de zonnige en warme zaterdag 26 mei 2018. Onder streng toeziend oog van examinator Marcel van Eijkelenburg haalde hij zijn E/F diploma en kreeg wel een aantal goede adviezen mee voor zijn verdere ontwikkeling. Komend seizoen zal Roy daarvoor als scheidsrechter voornamelijk actief zijn in B-, C- en D-wedstrijden.

Roy laat hiermee zien dat je nooit te jong bent om te gaan fluiten. Dalto mag zich wederom gelukkig prijzen met een gecertificeerd jeugdscheidsrechter erbij!

Van harte gefeliciteerd Roy!!

Namens de Arbitragecommissie

Ron

[av_gallery ids=’30691,30688,30689,30692′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes