Winkelwagen (0)

Samen bouwen aan de toekomst

Naar compleet foto-overzicht


 

Hieronder alle initiatieven om geld te vergaren voor de bouw van ons nieuwe clubhuis, van de verkoop van stroopwafels, pizza’s bakken, een rommelmarkt en veiling tot de verkoop van obligaties.

Pizzabakken door de selectie

Aan het eind van de startdag van de selectie, zorgden de selectiespelers ervoor dat er met hun pizza-bak-initiatief € 962,50 aan het totaal kon worden toegevoegd.


Autowassen voor Dalto

Zaterdagmiddag kon je vanaf één uur terecht om je auto weer toonbaar te laten maken in de autowasstraat bij het Daltoveld. Maar omdat er al vroeg liefhebbers voor een soppige spons en koude straal waren, werd al voor twaalven gestart.

Het doel van de schoonmaakactie was natuurlijk om weer wat geld te verdienen voor onze nieuwe kantine. Dat is prima gelukt. De opbrengst was € 364,50.


Donatie E-boekenclub

Goed nieuws. Ook de E-Boekenclub (Henry, Cees, Benjamin, Ronald, Mark, Henne, Werni en Henk Jan) heeft een donatie gedaan. Met de pizza’s van de selectie en de autowasactiviteiten van zaterdag 13 augustus a.s. komen we dus steeds dichterbij…. Ook een donatie doen? Klik links op ‘Donaties’ voor de gegevens.


Donatie Dalto 4

Voor wat betreft de obligaties liggen we op schema, hopelijk gaan we het seizoen starten met enkele mooie acties en…. We hebben weer een donatie ontvangen!

Dalto 4 (team afgelopen seizoen en nieuwe leden komend seizoen) heeft met elkaar een mooi bedrag beschikbaar gesteld voor de nieuwe accommodatie.


EK-pool voetbal 2016

Gerard kluste weer een leuke pool in elkaar, 51 deelnemers waagden zich aan een voorspelling over winst, verlies, wie door en wie kampioen, met een mooi financieel resultaat. De helft van de inleg gaat naar onze actie, ofwel 255,- euro!

Klik voor de EK-pool op de link hiernaast.


Rommelmarkt

De ‘rommel’ en ook een aantal bijna nieuwe spullen die zaterdagmorgen in alle vroegte werden uitgestald bij ons clubhuis, vonden gretig aftrek bij heel veel koopjesjagers die veelal voor de eerste keer ons veld bezochten.

In de vier uur dat de markt geopend was, werd voor bijna € 1.000,- verkocht.

Klik voor het verslag en een aantal foto’s op de link hiernaast.


De veiling – mooi resultaat

Om onze nieuwe accommodatie zo mooi mogelijk er uit te laten zien, hebben we geld ingezameld door een veiling. Veilingmeester Ben Mansvelder was goed op dreef om vele kavels te veilen.

Prachtige kavels waren present: NLBubbelvoetbal activiteit voor 10 personen, 10x een wijnproeverij van De Mol Drankenspecialist, klimmen vanaf 16+ voor 8 personen, een zeiltocht, een shirt van Barbara Brouwer, met de dames van de selectie de Dom beklimmen, barkrukken uit de oude kantine, een avond met de mannen van de selectie, een oppasbeurt, een date met Jeremie, muzieklessen en vele etentjes.

Het was ook erg leuk om te zien dat er spontaan kavels werden aangeboden en ook geveild. Het eindresultaat mag er ook wezen: een bedrag van € 4.000,- is opgehaald. Aanbieders bedankt voor het inbrengen van alle kavels! Bieders en kopers, bedankt voor jullie gulle gaven! Veel plezier met de gekochte kavels.


De accommodatie-barometer

Dalto_Clubhuisactie_Barometer-17577

De barometer stond al op onze actiesite, maar hij stond nog steeds op nul. Daar is nu verandering in gekomen! Jullie hebben kunnen lezen over de knuffels van Fieke, de lekkere stroopwafelactie en de swingende gitaaractie. En er gebeurt gelukkig nog veel meer. Op het gebied van obligaties en donaties hebben we al de nodige toezeggingen. En door de goede contacten en het gebruik maken van netwerken hebben we ook op het gebied van de inrichting de nodige voordelen kunnen bereiken.

Dit alles heeft geresulteerd in een bedrag van zo’n € 10.000,–, kortom…. De barometer stijgt! Met de einddag en de rommelmarkt in het vooruitzicht en het concretiseren van de toezeggingen, verwachten we dat de ‘’temperaturen’’ in de komende weken zonder meer gaan oplopen richting die € 50.000,–


12 mei 2016

De kop is er af

Samen bouwen aan de toekomst… Verse stroopwafels en de einddag

De bouw van de nieuwe accommodatie vordert gestaag en krijgt steeds meer vorm. Gelukkig hebben jullie ook gereageerd op de oproep tot actie. Maar jullie hulp blijft keihard nodig, zodat we ook snel verder kunnen met de inrichting van de kantine en het terras.

De knuffels van Fieke, de stroopwafelactie, de obligaties en de eerste donaties; de kop is eraf. Zeer binnenkort zullen we jullie via de website laten zien wat we al hebben gerealiseerd richting die 50.000 euro. Natuurlijk willen we graag zo snel mogelijk. Want hoe mooi zou het zijn als we het nieuwe seizoen in augustus kunnen aftrappen in de nieuwe kantine, waar we op ons nieuwe terras onder het genot van een hamburger de wedstrijden kunnen bespreken, waar we weer mooie feesten kunnen geven en waar we gewoon op een trainingsavond gezellig een drankje kunnen doen.

Het is al aangekondigd: de einddag op 4 juni zal in het teken staan van de nieuwe accommodatie. Houd de website en facebook in de gaten voor het programma en de activiteiten. Trouwens, de stroopwafelactie loopt nog. Bestel snel een pakje verse stroopwafels bij een van de jeugdleden!

Samen gaan we voor 50.000 euro! Verzin een ludieke actie, overweeg een obligatie of doe mee aan een van de acties die de komende periode ongetwijfeld gaan komen!
Een bedrag doneren? Dat kan op rekeningnummer NL35 INGB 0004 9995 46 (tnv Stichting ondersteuning korfbalbeoefening Driebergen).

Voor de zekerheid nog een reminder: je kunt ook helpen tegen gunstige voorwaarden in de vorm van een obligatie… Neem contact op met Paul van de Griendt (voorzitter@dalto.nl) of Ben Mansvelder (b.mansvelder@mansvelder.eu) om dit te bespreken.

Gaan we met elkaar voor een mooie nieuwe kantine? We rekenen op jullie!

Namens het bestuur,
Nicolette van Wijk
secretaris@dalto.nl
06 – 30 842 478

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]


28 april 2016

Samen bouwen aan de toekomst…
Op naar die 50.000 euro!

Dit is het jaar van de nieuwe accommodatie. En om het financiële plaatje helemaal rond te krijgen hebben we jullie hulp nodig. Er zullen diverse acties op touw gezet moeten worden om geld binnen te halen voor de inrichting van de kantine, het terras, etc. Immers, voor mooie feesten, voor Peter’s saté, voor een pupillennacht, het hemelvaarttoernooi of gewoon voor een lekker biertje is een gezellige kantine met een mooi terras een must!

Het hemelvaarttoernooi op 5 mei a.s. is natuurlijk een uitgelezen kans: iets met eieren werpen, een minuut strafworpen nemen, of een kleine extra bijdrage in de fooienpot. Leef je uit, niets is te gek!

Doe mee en tuig met je team of met je commissie een leuke actie op!

De eerste actie hebben jullie pas al gezien: Fieke verkocht knuffels en haalde de eerste honderden euro’s binnen. En we hebben al signalen over acties met stroopwafels en orchideeën, een veiling (wellicht op de einddag) en het bakken van muffins. Ook de selectie denkt volop na over een ludieke actie. Maar….. er is nog veel meer te bedenken: een sponsorloop voor de jeugd, een hoge hakken-race, de schotcompetitie, een loterij of een pubquiz.

De obligaties: help Dalto tegen gunstige voorwaarden

Zoals in de bestuurstaal al aangegeven hebben we de Dalto-obligaties in het leven geroepen. Nog een keer heel in het kort: deze obligatie is een geldlening waar een kleine rente tegenover staat. Deze lening wordt vervolgens onder de nodige voorwaarden afgelost. De obligaties vertegenwoordigen een waarde vanaf € 2.500,–. Maar ook  andere bedragen zijn bespreekbaar. Meer mag natuurlijk altijd 😉 Maar vind je het bedrag te hoog? Ook dan zijn er mogelijkheden! Neem contact op met Paul van de Griendt (voorzitter@dalto.nl) of Ben Mansvelder (b.mansvelder@mansvelder.eu) om dit te bespreken.

Actie, actie en nog eens actie

Via de website en via facebook houden we jullie op de hoogte van de  geplande acties en de tussenstanden. Samen gaan we voor 50.000 euro! Overweeg een obligatie of doe mee aan een van de acties die de komende periode ongetwijfeld gaan komen!  Wilt u zelf een bedrag doneren? Dat kan op rekeningnummer NL35 INGB 0004 9995 46 (tnv Stichting ondersteuning korfbalbeoefening Driebergen).

Gaan we met elkaar voor een mooie nieuwe kantine? We rekenen op jullie!

Namens het bestuur,
Nicolette van Wijk
secretaris@dalto.nl